Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μάρτυρας του ... ιεχωβά ; Ά, ρέ μουαμάρ ... Ο ... χάτον και ο ... ιεχωβά αποτελούν έν και το αύτό όν. Και εσύ προσέφερες την φιλίαν εσού εις τον ... χάτον ... Τώρα απόλαυσέ την ...

«Θα πεθάνω Μάρτυρας» - Περίεργη και εν συγχύσει ομιλία του Moammar Gadhafi
Image   Σε μια μάλλον βιντεοσκοπημένη ομιλία ο ηγέτης της Λιβύης Moammar Gadhafi μιλώντας από την Τρίπολη και από το σπίτι του όπου είχε γίνει στόχος των αμερικανικών βομβαρδιστικών κατά την επιχείρηση των ΗΠΑ “El Dorado Canyon” στις 4 Απριλίου του 1986, και το οποίο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση χωρίς να έχει επιδιορθωθεί ως σύμβολο της «Λιβυκής αντίστασης», δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί και πως σκοπεύει να πεθάνει σαν...μάρτυρας.
   Φορώντας ένα από τα εκατοντάδες σύνολα που διατηρεί στην προσωπική του συλλογή προκάλεσε ποικίλα σχόλια καθώς πολλοί είναι αυτοί πάντως που κάνουν λόγο για την ψυχιατρική κατάσταση του ηγέτη της Λιβύης και αν τελικά είναι ικανός να δώσει μια διέξοδο στο πρόβλημα πριν αιματοκυλίσει όλη τη χώρα.
   Πιο συγκεκριμένα ο Gadhafi κάνοντας λόγο για «διαστρεβλωμένη» εικόνα της Λιβύης στο εξωτερικό. δήλωσε: «Θα πεθάνω μάρτυρας», λέγοντας επιπλέον ότι δεν είναι πρόεδρος της χώρας για να παραιτηθεί, αλλά «ηγέτης της επανάστασης».
   «Θα πολεμήσω μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος, με τους πολίτες να με στηρίζουν» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.