Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πως το είπες, ώ ερντογάν τσιογλάν ; ... Να καθιερωθεί ως ... έγκλημα κατά της Ανθρωπότητος ο ... αντι-ισλαμισμός ; ... ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ !

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ
Ο Γολγοθάς των Ελληνορθόδοξων της Συρίας : "Οι ισλαμιστές σφάζουν, βιάζουν, καίνε Εκκλησίες"!
   Μία σφαγή Ελληνορθόδοξων πιστών την οποία όχι απλώς παρατηρεί αδιάφορα η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά συμμετέχει σε αυτή εμμέσως, τασσόμενη υπέρ των σφαγέων ισλαμιστών στην Συρία, βιώνει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας που αριθμεί περίπου 2.500.000 ψυχές.
   Με δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας: έχρι σήμερα 138.000 Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί έχουν εκδιωχθεί από τις εστίες τους, ενώ παράλληλα καταστρέφονται συστηματικά χριστιανικές εκκλησίες, ορθόδοξες και καθολικές, όπως επίσης και μοναστήρια. Πρόκειται για γενοκτονία βάσει του θρησκεύματος, όμως. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές».
Οι φωτογραφίες προκαλούν πραγματική ανατριχίλα:

   Ο Μητροπολίτης, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τον διωγμό που υφίστανται οι Ελληνορθόδοι της περιοχής, από τότε που ξέσπασε η εξέγερση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
   Ειδικά στην πόλη Χομς, προπύργιο των ισλαμιστών έχει συντελεστεί αφανισμός του συνόλου της χριστιανικής κοινότητας με εκατοντάδες δολοφονίες και εκτελέσεις από τους ισλαμιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ δεκάδες είναι και οι περιπτώσεις βιασμών χριστιανών γυναικών.
   Ενώ βιασμοί από την άλλη άκρη του κόσμου (Ινδία, Βραζιλία κλπ) γίνονται - και δικαίως - κορυφαίες ειδήσεις που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, στην Συρία βιάζονται από τους ισλαμιστές πάνω από δέκα Ελληνορθόδοξες γυναίκες την ημέρα και κανείς από την "πολιτισμένη Δύση" δεν συγκινείται.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.