Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΛΕΠΤΟ-ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ Πολιτικών "μας" : Αντί να "συμψηφίσουν" το, υποτιθέμενον έστω, εξωτερικόν χρέος μετά του, νομίμου, υπαρκτού και επί του Διεθνούς Δικαίου στηριζομένου, χρέους προς ημάς της βλακο-γοτθίας και του ηνωμένου βασιλείου βαρβάρων, ώστε του λοιπού να πορευθή η Πατρίς ημών των Ελλήνων ... άνευ ούτε 1 ευρώ χρέους και ανεξάρτητος προς την ευημερίαν, ... καλεί ξένους, ίνα τους πωλήση έδαφος και επιχειρήσεις, άνευ της μικρωτέρας ... μειώσεως του υποτιθεμένου εξωτερικού χρέους, το οποίον αντιθέτως οσημέραι ... αυξάνει ... Ουχί ! Τούτο ... δεν συνιστά ... ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ...

Ανεξάρτητοι Έλληνες για ταξίδι Α.Σαμαρά στην Κίνα : ''Παιχνίδια Μade in China''
   Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά για το ταξίδι και τους στόχους που εξυπηρετεί αυτό στην Κίνα
   Η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. έχει ως εξής : 
  «Όταν ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στην Κίνα σκέφτεται κάθε πρωί τους ανέργους, όταν επιστρέφει στην Ελλάδα επιστρατεύει όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία. 
   Όταν είναι στην αντιπολίτευση καταγγέλλει το μνημόνιο ως βασική αιτία της ανεργίας, όταν βρίσκεται στην κυβέρνηση το εφαρμόζει με θρησκευτική ευλάβεια, με αποτέλεσμα η ανεργία να έχει εκτοξευθεί έως τώρα στο 27%.
   Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα υπόσχεται ότι θα πάει στο εξωτερικό να φέρει επενδύσεις, όταν πηγαίνει στο εξωτερικό το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους και επιστρέφει στην πραγματικότητα με άδεια χέρια.
   Όταν ο κ. Σαμαράς αποκαταστήσει τη σχέση του με την αλήθεια και αποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεται με τους πολέμιους της μοναδικής πραγματικής κινεζικής επένδυσης στην Ελλάδα, την οποία υλοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ως Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής συνεργαζόμενος με την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.