Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η, ανθ-Ελληνική και Προδοτική, αλβανο-κοσσοβάρικη ωμιλώσα και βαδίζουσα σκατομηχανή γνωρίζωμεν, ότι επρόδιδεν την Ελλάδαν ! Δια του εν λόγω δημοσιεύματος επιβεβαιώνεται η γνώμη ημών των Ελλήνων υπό ξένου τινός ... Φυλακή ; ... Έ, όχι και να συνεχίσουμε, να τον ... θρέφωμεν !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ
"Ρατσιστική" επίθεση κατά του Θ.Πάγκαλου από το BBC : Τον αποκαλούν "Χοντρομπάσταρδο" !
   "Xοντρομπάσταρδος" αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που επιφύλασσε για τον πρώην αντιπρόεδρο των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου ο δημοσιογράφος του BBC Γκρεγκ Πάλαστ για τον πρώην υπουργό σε ένα εκπληκτικό άρθρο με τίτλο "Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο" το οποίο σίγουρα θα τον οδηγούσε στην φυλακή αν βρισκόταν στην Ελλάδα και μάλιστα σε εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου κατά του ρατσισμού που απαγορεύει σε κάποιον να αποκαλεί έναν "χοντρό".
   Πώς τον εκνεύρισε; Ερωτώντας τον αν νομίζει ότι "Θα πάει εν τέλει και ο ίδιος φυλακή ;" !!!
.....................................................................................................   »Ο υπουργός Πάγκαλος είναι πολύ αγαπητός ανάμεσα στους Ευρωπαίους τραπεζίτες, στους σπεκουλαδόρους, στην Άνγκελα Μέρκελ, γιατί στην ουσία είναι ο σκύλος που γαβγίζει για το μαντρί τους : Φωνάζει ότι η χώρα του κατέρρευσε απότομα, γιατί το λάδι έρρεε άφθονο, οι τεμπελχανάδες οι Έλληνες δεν μπορούσαν να δουλέψουν για περισσότερες από τρεις ώρες την εβδομάδα και έπαιρναν σύνταξη, όντας ακόμη έφηβοι, ώστε να μπεκροπίνουν τοπικό ουζάκι».
   »Ο ίδιος επιμένει να καλεί τους Έλληνες να δεχθούν την οικονομική κατοχή, την ώρα που ένας στους τέσσερις δεν έχει δουλειά. Για το αρχείο, οι Έλληνες δουλεύουν ετησίως 619 ώρες περισσότερο από τους Γερμανούς και πολλές περισσότερες από τους Βρετανούς ή τους Αμερικανούς».
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.