Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ποία η σχέσις της ... σοβαρότητος μετά της ... ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ώ Βετεράνε ; ... Το ... ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΝ ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-υπέξ-υπεβραιέξ ... ΘΑ ΥΠΟΣΤΗ ... ΚΟΥΡΕΜΑ "ΓΟΥΛΙ" ...

Στο Καστελόριζο 

 το ''Bilim 2'',

 δεν μας ενημέρωσε δηλώνει το ΥΠΕΞ ... 

Τυχαία η ''επίσκεψη'' Α/ΓΕΕΘΑ ;

     Τελικά αν κρίνουμε απο τα γεγονότα  μόνο τυχαία δεν ήταν η ξαφνική σημερινή ''επίσκεψη'' του Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ στο Καστελόριζο ! Ούτε βέβαια πιστέψαμε τις επίσημες ανακοινώσεις του Πενταγώνου, αλλά η απάντηση του Εκπροσώπου του ΥΠΕΞ μας πάγωσε ... Τα συμπεράσματά δικά σας !
  Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σε ερωτήσεις για ωκεανογραφικές έρευνες τουρκικού πλοίου «Bilim 2» σε διεθνή ύδατα.
  Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με ωκεανογραφικές έρευνες τουρκικού πλοίου «Bilim 2» σε διεθνή ύδατα, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας ανέφερε τα εξής : «Από τον τουρκικό σταθμό Αττάλειας αναγγέλθηκε στις 9 Μαΐου με NAVTEX ότι το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Bilim 2», το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Ινστιτούτου Θαλασσίων Επιστημών του Πολυτεχνείου Μέσης Ανατολής της Άγκυρας, πρόκειται να πραγματοποιήσει ωκεανογραφικές έρευνες, στη θαλάσσια στήλη, κατά το χρονικό διάστημα 10 έως 14 Μαΐου 2013 σε διεθνή ύδατα, που επικαλύπτουν και τμήμα της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

     Για τη διενέργεια θαλάσσιας επιστημονικής έρευνας στα υπερκείμενα ύδατα ελληνικής υφαλοκρηπίδας απαιτείται πρότερη γνωστοποίηση, με την παροχή όλων των σχετικών στοιχείων στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές. Επειδή δεν υπήρξε ενημέρωση από τουρκικής πλευράς, δόθηκαν οδηγίες στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα να προβεί στις δέουσες ενέργειες».
Σχόλιο : Δηλαδή για να καταλάβουμε θα ψάχνουν σε τμήμα της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και εμείς θα διαμαρτυρόμαστε επειδή δεν μας ενημέρωσαν ... Βρε είστε σοβαροί εκεί στο γκουβέρνο ; 
   Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.