Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΕΥΓΕ ! Πρός την εν λόγω ... Λαϊκούραν ! Βλέπετε πρόβλημα της εποχής ημών αποτελεί η ... αθυροστομία και ουχί η ... ΔΕΙΛΙΑ, ο ...ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ, η ... ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΙΣ, κλπ, κλπ,κλπ. ...

«ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Ο σωτήρας των κοριτσιών 

τους χαρίζει και την αμοιβή

     Μαθήματα ήθους συνεχίζει να δίνει ο Τσαρλς Ράμσι που έγινε διάσημος με την αργκό και το ύφος του, στις πρώτες δηλώσεις έξω από το σπίτι όπου ήταν φυλακισμένες οι τρεις κοπέλες και η εξάχρονη κόρη μίας απο αυτές.

    Ο Ράμσι μίλησε σε ρεπόρτερ του CNN για το θέμα και για το γεγονός ότι η φυσιογνωμία του προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο, μετατρέποντάς τον σε ήρωα.
  "Υπάρχει πολύς κόσμος που λέει ότι είσαι ήρωας», του επισήμανε ο δημοσιογράφος, αλλά ο Ράμσι είναι απόλυτος: «Οχι, όχι, όχι. Αδερφέ, είμαι χριστιανός, αμερικανός σαν και σένα ... Αιμορραγούμε το ίδιο αίμα, βάζουμε τα παντελόνια μας με τον ίδιο τρόπο ... Τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα ... Μέχρι χτες, μόνο η έλλειψη χρημάτων με κρατούσε άγρυπνο. Το να ξέρω ότι μπορούσα να έχω κάνει τα ίδια πράγματα πέρυσι, όχι αυτούς τους «ηρωισμούς», απλώς το σωστό, με βασανίζει».
    Δίνει μάλιστα και συμβουλές σε όποιον τύχει να βρεθεί σε μία αντίστοιχη θέση, ή έστω να έχει υποψίες: «Πρέπει να κάνεις στην άκρη την δειλία και την σκέψη ότι δεν πρέπει να ανακατεύεσαι στις δουλειές του άλλου. Πρέπει να έχεις κότσια, αδερφέ».
    Το FBI προσέφερε αμοιβές σε όποιον βοηθούσε να βρεθούν τουλάχιστον οι δύο από τις τρεις κοπέλες, αλλά ο Ράμσι δεν θέλει ούτε να το ακούει. «Θα σου πω τι να τις κάνετε, δώστε τις σε αυτές ... Οσοι παρακολουθείτε αυτή την ιστορία ξέρετε ότι έχω ούτως ή άλλως εργασία».
    Μάλιστα, για να δικαιολογήσει την στάση του αυτή, έβγαλε από την τσέπη του το χαρτί της τελευταίας του μισθοδοσίας και το έδειξε στον δημοσιογράφο, ζητώντας του να κοιτάξει τη διεύθυνση αποστολής και ρωτώντας τον «πού ζούσαν αυτά τα κορίτσια; στη διπλανή πόρτα από αυτή τη μισθοδοσία. Πάρτε την αμοιβή και δώστε την - αυτό το κοριτσάκι βγήκε από το σπίτι και έκλαιγε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.