Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΥΤΟ της ... Γερουσίας των ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ Αμερικής εισήλθεν ... ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εντός ξένου κυριάρχου Κράτους ! Το ότι συνοδεύετο υπό ΠΡΟΔΟΤΟΥ ή ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ουδόλως δικαιολογεί την πράξιν του ! Πράξιν του κοινού Ποινικού Δικαίου ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ …
Στη Συρία 
βρέθηκε για… 2 ώρες ο τζον μακέιν

   Με ηγέτες ένοπλων ομάδων της «συριακής αντιπολίτευσης» συναντήθηκε την Δευτέρα, εντός συριακού εδάφους, ο ρεπουμπλικανός αμερικανός γερουσιαστής και πρώην προεδρικός υποψήφιος Τζον ΜακΚέιν, σε μια επίσκεψη που κρατήθηκε μυστική για λόγους ασφαλείας.
   Τον ΜακΚέιν συνόδευσε ο αρχηγός του αποκαλούμενου ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», στρατηγός Σαλίμ Ιντρίς. Ο γερουσιαστής παρέμεινε για περίπου δύο ώρες εντός της Συρίας, περνώντας τα σύνορα από την πλευρά της Τουρκίας.
   Ο Ιντρίς σχολιάζοντας την επίσκεψη Μακέιν παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι αντάρτες δεν ελέγχουν παρό μόνο μια μικρή περιοχή κοντά στα σύνορα με την τουρκία:
   «Η ασφάλεια του ΜακΚέιν ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Γι’ αυτό και δεν απομακρυνθήκαμε ιδιαίτερα από τα σύνορα, ώστε να παραμείνει ασφαλής», δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press.
Ο Τζον ΜακΚέιν έχει λάβει θέση υπέρ της στρατιωτικής δράσης κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ από πλευράς ΗΠΑ, κυρίως μέσω της επιβολής μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων εντός του συριακού εναέριου χώρου.
   Ο αμερικανός γερουσιαστής είχε συνάντηση με τουλάχιστον 10 στρατιωτικούς διοικητές των Σύρων ανταρτών, οι οποίοι του έθεσαν ζητήματα σε ό,τι αφορά την ανάγκη στρατιωτικής, όσο και ανθρωπιστικής και ιατροφαρμακευτικής ενίσχυσης της συριακής αντιπολίτευσης.
   Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνι, δήλωσε ότι το ταξίδι ΜακΚέιν βρισκόταν εν γνώσει της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.