Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ώστε, το εβραιόσκυλον ο ... άριελ και τ' αδέλφια του έκλεψαν ... ανήλικα κοριτσάκια και τα φυλάκισαν στο σπίτι τους ! Τα ίδια κάνουν οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι της αυστρίας, της βλακο-γοτθίας και των άλλων Χωρών ! Ως φαίνεται έλαβον σοβαρώς υπ' όψιν των την υπόσχεσιν της ... τρελής ΓΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΑΣ, ήτοι του σατανά-πανός, ότι η Γη και ό,τι ευρίσκεται πάνω της τους ανήκει ... Και ποίος "θα φέρει πίσω" την τραγικήν μητέραν της Αμάντα ; ... Θάνατος στα εβραϊκά αυτά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του Πλανήτου !

Απίστευτη υπόθεση

Ζωντανές βρέθηκαν τρεις γυναίκες που είχαν εξαφανιστεί πριν από χρόνια στις ηπα

 Νέα Υόρκη
   Τρεις γυναίκες, οι οποίες αναζητούνταν από την αστυνομία επί σειρά ετών, βρέθηκαν τη Δευτέρα ζωντανές σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μικρή απόσταση από όπου εθεάθησαν την τελευταία φορά.
    Όπως δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό από την ημέρα που εξαφανίστηκαν.
    Πρόκειται για την Αμάντα Μπέρι που εξαφανίστηκε το 2003 σε ηλικία 16 ετών, τη Τζίνα ΝτεΤζίσους της οποίας τα ίχνη χάθηκαν το 2004, σε ηλικία 14 ετών, και τη Μισέλ Νάιτ, που εξαφανίστηκε το 2002, σε ηλικία 20 ετών.
    Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και ήδη έχουν δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με τον δόκτορα Τζέραλντ Μαλόνι, και οι τρεις είναι «σε καλή κατάσταση».  
   «Αυτό δεν είναι το τέλος που συνήθως έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, συνεπώς είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτές» τόνισε ο γιατρός, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι μαζί με τις τρεις γυναίκες βρέθηκαν και δύο παιδιά.
    Ο δήμαρχος του Κλίβελαντ Φρανκ Τζάκσον δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων που η Αμάντα Μπέρι, η Τζίνα ΝτεΤζίσους και η Μισέλ Νάιτ βρέθηκαν ζωντανές. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και η έρευνα συνεχίζεται».
    Λίγο μετά τον εντοπισμό τους, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Πρόκειται για τρία αδέλφια ηλικίας 50, 52 και 54 ετών που συνελήφθησαν βάσει των πληροφοριών που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία.
   Ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων, ο 52χρονος Άριελ Κάστρο, είναι οδηγός σχολικού λεωφορείου και φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου κρατούνταν οι τρεις γυναίκες.

Πώς εντοπίστηκαν
    Η αστυνομία ενημερώθηκε για την τύχη των τριών γυναικών από ένα επείγον τηλεφώνημα μιας εξ αυτών, της Αμάντα Μπέρι, η οποία κατάφερε να βγει από το σπίτι με τη βοήθεια ενός γείτονα.
   «Βοηθήστε με. Είμαι η Αμάντα Μπέρι. Με απήγαγαν πριν από 10 χρόνια και τώρα είμαι ελεύθερη» ακούγεται να λέει στο καταγεγραμμένο τηλεφώνημά της, στον αριθμό 911 για έκτακτα περιστατικά, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
    Στη διάρκεια του τηλεφωνήματος η Μπέρι έδωσε το όνομα του ανθρώπου που την απήγαγε, είπε ότι αυτός βρισκόταν εκτός σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία να μεταβεί εκεί επειγόντως. Είπε επίσης ότι γνώριζε ότι η εξαφάνισή της απασχόλησε για καιρό τα μέσα ενημέρωσης.
    Ένας γείτονας, ο Τσαρλς Ράμσεϊ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι η Μπέρι ήταν απελπισμένη καθώς ήθελε να βγει από το σπίτι, αλλά η πόρτα δεν άνοιγε κανονικά. «Προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το σπίτι» δήλωσε ο Ράμσεϊ και πρόσθεσε ότι τα έχασε όταν τού είπε ποια είναι.
    «Ύστερα κάλεσα το 911 για λογαριασμό της. Πίστευα ότι είναι νεκρή» τόνισε ο Ράμσεϊ και πρόσθεσε ότι η Μπέρι βγήκε από το σπίτι μαζί με ένα κοριτσάκι.
    Φίλη της οικογένειας της Μπέρι δήλωσε ότι η μητέρα της Αμάντα πέθανε σε ηλικία 47 ετών από τη θλίψη της.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.