Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Εκείνο το ... αριστερο-μασωνικό ΤΣΟΥΛΙ του Πολυτεχνείου, που ...δήλωσε, ότι "Μην περιμένετε να ζήσετε από το πετρέλαιο", τι έχει, να ... δηλώση ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1,7 ΤΡΙΣ $ !
Άμεσα αξιοποιήσιμα τα κοιτάσματα 
στην Κρήτη !
   Άμεσα αξιοποιήσιμα είναι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στη νότια Κρήτη σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξαν, πριν λίγες μέρες, οι ειδικοί της νορβηγικής εταιρίας που πραγματοποίησαν έρευνες στο συγκεκριμένο υποθαλάσσιο χώρο. Τα κοιτάσματα, φυσικού αερίου αλλά και πετρελαίου στο Ιόνιο αλλά και στο υποθαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης υπολογίζονται να είναι αξίας πάνω από 1,7 τρις δολ.
   Σύμφωνα με τον καθηγητή μηχανικής ορυκτών πόρων Α. Φώσκολο, τα κέρδη για την Ελλάδα θα είναι πάνω από 600 δισ. δολ.
   Η Ευρώπη από το 2020 και μετά θα βρίσκεται σε αγωνιώδη αναζήτηση πόρων ενέργειας. Η Ελλάδα θα πρέπει άμεσα και χωρίς να χρονοτριβεί να ξεκινήσει την άντληση των υδρογονανθράκων της  ώστε να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες της Ευρώπης αλλά και να έχει τα προσδοκώμενα έσοδα.
   Η εξέλιξη αυτή θα προσδώσει άλλη δυναμική στην ελληνική οικονομία και θα αναβαθμίσει γεωστρατηγικά τη χώρα, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα από το defencenet.gr μέσα από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και πάντα με τον φόβο -ή μάλλον με τη βάσιμη υποψία- ότι η "σωτηρία" της Ελλάδας από την Τρόικα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μεθοδευμένο σχέδιο για την υφαρπαγή του ενεργειακού της πλούτου...
   Διαβάστε ενδεικτικά http://www.defencenet.gr/defence/item
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.