Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ρέ, ... "εξημερωμένε πίθηκα" των ταρτάρων ! Τί ... πολιτισμός ; ... Να τον ... εξάγης ... Να τον ... εξάγης ... Έως ότου θα σου ... εισάγω την ... Ποντιακήν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Απίστευτη Φρίκη : Ανώμαλος εισέβαλε σε σπίτι σκότωσε τον παππού και την γιαγιά -αφού πρώτα την βίασε- και ύστερα βίασε το δύο ετών εγγονάκι !!!

    Aπίστευτης αγριότητας έγκλημα συνέβη στην Αλάσκα. Ενας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι ενός νεαρού ζευγαριού και αφού σκότωσε τους παππούδες του ζευγαριού που έμεναν εκεί, βίασε το δύο ετών κοριτσάκι τους.
   Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκα, το Ανκορατζ. Το νεαρό ζευγάρι μαζί με το τεσσάρων ετών αγοράκι τους πήγε στον κινηματογράφο και άφησε το δύο ετών κοριτσάκι του στο σπίτι υπό την προστασία των παππούδων της κοπέλας.
   Οταν γύρισαν βρήκαν την πόρτα του σπιτιού τους κλειδωμένη. Αφού μπήκαν σε αυτό από το παράθυρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι παππούδες της κοπέλας κείτονταν νεκροί στο πάτωμα ενώ λίγο πιο πέρα ένας νεαρός άνδρας βίαζε το δύο ετών κοριτσάκι τους.
   Νωρίτερα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 24χρονος Τζέρι Ακτιβ είχε βιάσει την 73χρονη γυναίκα και στη συνέχεια άρχισε να χτυπά το ηλικιωμένο ζευγάρι μέχρι του σημείου που έπεσαν νεκροί.
   Ο νεαρός πατέρας προσπάθησε να σταματήσει τον 24χρονο, πιάστηκαν στα χέρια, πάλεψαν, αλλά ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει. Βέβαια, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.
   Ηδη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού, σεξουαλική επίθεση και ληστεία.
   ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.