Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΥΓΕ ! Προς την Εθνοφυλακήν Ροδόπης ! (Άρα γε η Εθνοφυλακή των Νήσων πράττει το αυτό ; ... Ή έχει ... ριχτεί στις ... δίμετρες ; ... Εύχωμαι, πως όχι !)

ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
Εθνοφυλακή εν δράσει : Πως να μετατρέψετε ένα τρακτέρ σε κινητό πυροβολείο !
   Ενώ στην Αθήνα η πολιτική σκηνή προκαλεί μόνο πόνο, στην ακριτική Θράκη και ειδικότερα στην Ροδόπη κάποιοι ετοιμάζονται γι αυτό που είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει, αργά ή γρήγορα, δεδομένης της παρακμής και της πολιτικής του κατευνασμού που εφαρμόζουν οι πολιτικές ηγεσίες από το 1974 μέχρι σήμερα.
   Σε μια άσκηση διαφορετική από ντις άλλες στο η Εθνοφρουρά της Ροδόπης δείχνει ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορεί να μετατρέψει τα αγροτικά αυτοκίνητα σε κινητά πολυβολεία και τα τρακτέρ σε ρυμουλκά όπλα καταστολής αεροπρογεφυρωμάτων, όπως είναι το πυροβόλο ZU-23-2 της φωτό που ρυμουλκείται από το τρακτέρ.
   Ο νομός Ροδόπης, ευρισκόμενος δυτικά του νομού Έβρου και με ισχυρό το μουσουλμανικό στοιχείο έχει διαφόρων ειδών κινδύνους να αντιμετωπίσει: Από αεραποβάσεις ειδικών δυνάμεων (έχουν αναλυθεί λεπτομερώς τα διάφορα σενάρια στο περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ), μέχρι κινήσεις πρακτόρων εξτρεμιστών που εργάζονται για την Άγκυρα.
   Την ώρα που ο τακτικός Στρατός θα είναι απασχολημένος να αναχαιτίσει τις μάζες των τουρκικών σχηματισμών που θα προσπαθούν ννα διαρρήξουν την αμυντική διάταξη στον Έβρο, οι παραπάνω θα επιχειρήσουν να εμποδίσουν την αποστολή ενισχύσεων στο μέτωπο. Και όταν και ο τελευταίος Έλληνας στρατιώτης θα χρειάζεται στην πρώτη γραμμή, οι Εθνοφύλακες θα είναι η τελευταία γραμμή άμυνας.
   Και πρέπει να κρατήσουν γιατί αν δεν κρατήσουν αυτοί, οι δυνάμεις της πρώτης γραμμής θα κυκλωθούν και θα κτυπηθούν εκ των όπισθεν.
   Να σημειώσουμε την άψογη τήρηση των κανονισμών μυστικότητας, με την κάλυψη των αριθμών κυκλοφορίας των οχημάτων. Οι φωτογραφίες ξενίζουν, αλλά μην έχετε καμία αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των χεριών που κρατάνε αυτά τα όπλα...

    (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.