Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αιώνες ... δολίας και υπούλου διακυβερνήσεως των Λαών εκ μέρους του ... διαβόλου και των ερπετών της ατλαντίδος, πως να αντιμετωπισθούν υπό των Ανθρώπων ; ... Πως να αντιμετωπίσουν οι Άνθρωποι, ακαθοδήγητοι και μόνοι, την ... ΠΟΥΤΑΝΟΒΟΛΟ εκάτη και τα λοιπά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των ταρτάρων ; ...

«πολιτική πράξη» η αυτοκτονία του Ντομινίκ Βένε
Η Λε Πεν εγκωμίασε την πράξη του Γάλλου εθνικιστή

   Φόρο τιμής απέτισε η ηγέτιδα του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν στον ιστορικό Ντομινίκ Βενέ, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή του αυτοκτονία μέσα στην Παναγία τον Παρισίων ως «πολιτική πράξη».
   Ο γνωστός για τις ακροδεξιές του πεποιθήσεις, 78χρονος γάλλος ιστορικός και συγγραφέας Ντομινίκ Βενέ, αυτοκτόνησε χθες με πυροβόλο όπλο μπροστά στην Αγία Τράπεζα της Παναγίας των Παρισίων, μπροστά στους περίπου 1.500 επισκέπτες του ναού. 
   Η κ. Λε Πεν δήλωσε ότι η αυτοκτονία του είχε στόχο «να αφυπνίσει τον λαό της Γαλλίας».
Ο Μπρουνό Γκολνίς, επίσης μέλος του Εθνικού Μετώπου, είπε ότι «η δραματική πράξη του Βενέ αποτελεί διαμαρτυρία ενάντια στη φθορά της κοινωνίας μας».
   Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο αυτόχειρας δεν είχε κάνει κάποια δήλωση πριν τον θάνατό του, ωστόσο ένα σημείωμα βρέθηκε δίπλα στη σορό του. Το περιεχόμενό του δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, ο ιστορικός έγραφε στο μπλογκ του, επικρίνοντας τη νομοθεσία που επιτρέπει τους γάμους ομοφυλοφίλων. «Χρειάζονται νέες χειρονομίες, εντυπωσιακές και συμβολικές, οι οποίες θα μας βγάλουν από την υπνηλία, θα ταρακουνήσουν τις αναισθητοποιημένες συνειδήσεις μας και θα αφυπνίσουν τη μνήμη της καταγωγής μας».
   Ο Βενέ συμμετείχε τις δεκαετίες του 1950 και 1960, στην παράνομη οργάνωση OAS (Οργάνωση του Μυστικού Στρατού). Η οργάνωση είχε κυρίως παραστρατιωτικό χαρακτήρα και αντιτασσόταν στην ανεξαρτησία της Αλγερίας, ενώ αργότερα προσπάθησε να ανατρέψει πραξικοπηματικά τον κεντροδεξιό στρατηγό Ντε Γκωλ από την προεδρία της Γαλλίας.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.