Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ρέ, "εξημερωμένε πίθηκα" των ταρτάρων και πρόεδρε των γαμημένων (από τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους) πολιτειών Αμερικής ! Σπουδαίαν ... δημοκρατίαν και σπουδαίον ... πολιτισμόν διαθέτετε και ... εξάγετε ! ... "δημοκρατία και πολιτισμός των απείρων δολοφονιών" ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Κρατούνται στη φυλακή

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του εγγονού του Μάλκολμ Χ

Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
   Δύο άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό και τη δολοφονία του εγγονού του ακτιβιστή πολιτικών δικαιωμάτων, Μάλκολμ Χ.
   Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν στη φυλακή όπου και θα παραμείνουν μέχρι να οριστεί η ημερομηνία της δίκης τους, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου της Πόλης του Μεξικού.
   Ο Νταβίντ Χερνάντεζ και ο Μανουέλ Πέρεζ, οι οποίοι εργάζονταν σε νυχτερινό κέντρο σε δημοφιλή περιοχή της πρωτεύουσας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονία και ληστεία, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.
   Ο 29χρονος Μάλκολμ Σάμπαζ πέθανε στις 9 Μαΐου μετά από συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο Πάλας. Ο Χερνάντεζ και ο Πέρεζ συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα.
   Ο Μάλκολμ Σαμπάζ ήταν ο γιος του Κουεμπίλα Σαμπάζ, δευτερότοκου γιου του Μάλκολμ X, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1965.
   Ο Σαμπάζ είχε επανειλημμένως απασχολήσει την αστυνομία καθώς μόλις στα 12 του χρόνια είχε κατηγορηθεί για τον εμπρησμό του σπιτιού της γιαγιάς του, η οποία και πέθανε από εγκαύματα. Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία και εμπρησμό και εξέτισε τετραετή ποινή φυλάκισης σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.