Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΩΝ-ΝΟΣ Α. ΠΛΕΥΡΗΣ : ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1965-1977, Τά άγνωστα παρασκήνια ! 12 (Ώστε, η Ψυχή και η Αποφασιστικότης αρκούν, ίνα ακόμη και μία δράξ νεαρών επιτύχη πολλά ! Ώστε, η ΕΦΗΜΕΡΙΣ αποτελεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και τούτου ένεκεν οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι ουδέποτε "ηνέχθησαν" εν Ελλάδι εφημερίδαν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΝ ! Ώστε, η ύπαρξις Γραφείου =Στρατοπέδου αποτελεί ΒΑΣΙΚΟΝ ΟΡΟΝ ... Πολέμου, είτε ιδεολογικού είτε κυριολεκτικού !)

    Αντιγράφω, ώ Αναγνώστα, εκ των σελίδων 90 έως 92 του ως άνω βιβλίου :
   Πρό ετών εζήτησα από τον Δημήτρη Δημόπουλο να μου δώσει ένα κείμενό του δια το Κ4Α. Μου παρέδωσε το παρακάτω, που το δημοσιεύω, με τη συγκίνηση που προκαλεί η απώλεια εκείνου του σπουδαίου Έλληνος.
   "Αναλογιζόμενος σήμερα την γέννησι και την πορεία του Κόμματος 4ης Αυγούστου αισθάνομαι έντονη συγκίνηση, ανάμεικτη με θαυμασμό για εκείνα τα χρόνια.
   Ήταν πραγματικά απίστευτο το τι πετύχαμε μια δράκα νέων ανθρώπων με μόνο εφόδιο την ψυχή και την αποφασιστικότητά μας.
   ......................................................................................
   Ταυτόχρονα αρχίσαμε και την οργάνωσι του Κόμματος. Η εφημερίδα έδρασε σαν μαγνήτης και μας έφερνε αθρόως νέους ομοϊδεάτες. 
   ...................................................................................
   Το πρώτο Γραφείο απέκτησε το Κ4Α μόλις τον Αύγουστο 1966 στην οδό Μπουμπουλίνας 14. Αυτό διηυκόλυνε πάρα πολύ την οργανωτική πλευρά του Κόμματος  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.