Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κι' εγώ θέλω "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ" κατά του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κρατιδίου, του οποίου ηγείσαι ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Ο Νετανιάχου θέλει "στρατιωτικές κυρώσεις" κατά 
του Ιράν
   Πρέπει ο κόσμος να καταστήσει σαφές στο Ιράν ότι θα αντιμετωπίσει "στρατιωτικές κυρώσεις" αν δεν σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, που το Ισραήλ και άλλες δυτικές χώρες θεωρούν ότι έχει στρατιωτικούς σκοπούς, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
   "Το Ιράν συνεχίζει να αψηφά τη διεθνή κοινότητα και δεν φαίνεται ότι προσπαθεί να σταματήσει το στρατιωτικό πυρηνικό του πρόγραμμα", δήλωσε στην Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια της  συνάντησής του με τον ΥΠΕΞ της Σρι Λάνκα Τ.Λ. Πάρις.
   "Πιστεύω ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αυξήσει τις κυρώσεις και να καταστήσει σαφές ότι εάν το Ιράν συνεχίσει το πρόγραμμα του, θα υπάρξουν στρατιωτικές κυρώσεις. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα μέσα τα οποία μπορούν να κάνουν το Ιράν να ακούσει τα αιτήματα της διεθνούς κοινότητας", τόνισε.
   Μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Νετανιάχου δεν δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το τι εννοούσε όταν αναφέρθηκε σε "στρατιωτικές κυρώσεις". Ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος είπε ότι θεωρεί πως ο πρωθυπουργός θέλησε να καταστήσει σαφές πως το Ιράν θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπο με μια αξιόπιστη προειδοποίηση ότι θα υπάρξει ανάληψη στρατιωτικής δράσης.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.