Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ώστε, το ηνωμένον (;) βασίλειον βαρβάρων πούστηδων, των 60 εκ. κατοίκων, απασχολεί 670.000 νοσοκόμες. Η ΕΛΛΑΣ, των 15 εκ. κατοίκων, ήτοι το 1/4 του ηνωμένου βασιλείου, αναλογικώς έπρεπεν, να απασχολή το 1/4 των 670.000, ήτοι περί τις ... 167.500 νοσοκόμες !!! Πόσες, άρα γε, να απασχολή όντως ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Το χιούμορ του δούκα

«Ξαναχτύπησε» ο σύζυγος της Ελισάβετ Β' 

με ένα ακόμα περίεργο αστείο

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
   Ο σύζυγος της Ελισάβετ Β', Φίλιππος δούκας του Εδιμβούργου, φημίζεται για τα περίεργα έως και αμφιλεγόμενα σχόλια που κάνει στη διάρκεια των δραστηριοτήτων του.
   Το τελευταίο από αυτά έγινε στη διάρκεια επίσκεψης σε νοσοκομείο του Λούτον, όπου ενώ χαιρετούσε νοσοκόμα από τις Φιλιππίνες, παρατήρησε: «πρέπει να έχουν αδειάσει οι μισές Φιλιππίνες με τόσες που εργάζονται εδώ για να λειτουργεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας».
   Η νοσοκόμα απλώς χαμογέλασε.
   Φυσικά το σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις. Μέχρι και η Ένωση νοσηλευτικού προσωπικού θεώρησε σωστό να εκδώσει ανακοίνωση για να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση.
   «Από τις 670 χιλιάδες νοσοκόμες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι 16 χιλιάδες είναι από τις Φιλιππίνες» ενημέρωσε.
   Αλλά και ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου τόνισε ότι το Λούτον είναι μια ιδιαίτερα κοσμοπολίτικη πόλη, γεγονός που αντανακλάται στο προσωπικό του νοσοκομείου.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.