Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΛΛΑΣ θα συνδεθή στενώς μετά της Ρωσίας ΚΑΤΟΠΙΝ του επερχομένου πολέμου και υπό την αίρεσιν της ... απο-εβραιοποιήσεώς της ! Ούτε σήμερον, ότε εβραιοκρατείται οικονομικώς και πολιτικώς, αλλά ούτε και κατόπιν του πολέμου θα συνδεθώμεν στενώς μετά ταύτης άνευ ... της απο-εβραιοποιήσεώς της !

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ "ΜΑΤ"
Η Sintez εξετάζει συνεργασία με δυτικούς
 για την ΔΕΠΑ !
   Η ρωσική Sintez Group θα μπορούσε να συνεργαστεί με ξένο εταίρο σε μια προσφορά για την ελληνική ΔΕΠΑ με την ελπίδα να μετριάσει τις ανησυχίες περί απόκτησης υπερβολικού ελέγχου από τη Ρωσία στην αγορά ενέργειας της χώρας, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ρωσικού ομίλου όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
   «Ελπίζουμε ότι μια συνεργασία θα απομακρύνει τις ανησυχίες», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Sintez, Andrey Korolev σε συνέντευξη που παραχώρησε σύμφωνα με το πρακτορείο.
   Η Sintez, η οποία ελέγχεται από τον μεγιστάνα Leonid Lebedev, δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με τις υπόλοιπες εταιρείες που έχουν περάσει στην τελική φάση, διευκρίνισε ο Korolev, προσθέτοντας ότι η εταιρεία είναι θετική στην ιδέα να συνεργαστεί με έναν εταίρο.
   «Ενδιαφερόμαστε να συνεργαστούμε με εταιρείες που μπορούν να προσθέσουν αξία με κάποιο τρόπο. Ορισμένες έχουν εμπειρία στη λειτουργία δικτύων διανομής φυσικού αερίου και εμπορίας, ορισμένες είναι πάροχοι, άλλες διαθέτουν τεχνολογία ή χρηματοδότηση», δήλωσε ο Korolev.

   Στις επιλέξιμες επιχειρήσεις περιλαμβάνονται οι ιταλικές Eni SpA (E) και Edison SA (EDN.WA) και η ισπανική Enagas SA (ENG.MC), όπως αναφέρει το Dow Jones.
   Ο Korolev πρόσθεσε ωστόσο ότι η Sintez ενδεχομένως να μην έχει αρκετό χρόνο για να καταλήξει σε συμφωνία με πιθανούς εταίρους πριν τη λήξη της προθεσμίας.
   Το πρακτορείο σημειώνει επίσης ότι Έλληνες αξιωματούχοι έχουν αναφέρει πως Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν εκφράσει ανησυχίες για το ρωσικό ενδιαφέρον, επιμένοντας πάντως ότι θα γίνει δεκτή η υψηλότερη προσφορά.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.