Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τα ... πίτμπουλ της Ασίας, οι ... τσε-τσέ-νοι, ... μάχωνται ... Ότε έλθη η στιγμή της μάχης εναντίον των Ελλήνων, δεν γνωρίζω, που θα τρέξουν, να κρυφθούν ... (Επειδή, με τον ... βλαδιμηράκο ... "καλά την βγάλανε" ...)

ΣΥΡΙΑ
Τσετσένοι μαχητές στο Χαλέπι – Βίντεο
    Ο πόλεμος στη Συρία έχει προ πολλού ξεπεράσει το πλαίσιο της εξέγερσης εναντίον του καθεστώτος του Bashar Al Assad και έχει μεταβληθεί σε ένα διεθνές πεδίο σύγκρουσης όπου δυνάμεις φανατικών ισλαμιστών έχουν συρρεύσει στην πολύπαθη χώρα σε μια περίεργη λυκοφιλία με τις δυτικές κυβερνήσεις.
   Έτσι όπως φαίνεται και στο βίντεο ισλαμιστές κυρίως από τον Καύκασο, την Τσετσενία, την Κριμαία, το Ταραστάν αλλά και από άλλες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ έχουν δημιουργήσει την ταξιαρχία των μεταναστών όπως ονομάζεται ή Kataeb al-Muhajireen/Muhajirun.
   Διοικητής της ταξιαρχίας είναι ο Τσετσένος εμίρης όπως αποκαλείται Abu Omar al-Chechen. Η ταξιαρχία αυτή πραγματοποίησε προ μιας εβδομάδος επίθεση στην αεροπορική βάση του Neirub όπου σκοτώθηκαν 16 από τους ισλαμιστές της ταξιαρχίας.
   Στο βίντεο παρουσιάζεται ο βοηθός εμίρη Saifullah ο οποίος μιλά για την κατάσταση στην περιοχή που επιχειρεί η ταξιαρχία στο Χαλέπι, τη σύλληψη 13 οπαδών του Assad όπως χαρακτηρίζονται από τη μονάδα του εμίρη Abdurrahman  - η τύχη των οποίων αγνοείται- την κατάληψη μιας βάσης του συριακού Στρατού και νεκρούς Σύρους στρατιώτες από μάχη η οποία διεξήχθη την προηγούμενη ημέρα που γυρίστηκε το βίντεο.
   Όλες αυτές οι μονάδες μάχονται σε υπό την ευλογία των δυτικών κυβερνήσεων στο πλευρό της υποτιθέμενης συριακής αντιπολίτευσης. Αναμφισβήτητα πρόκειται περί εισβολής σε ένα ανεξάρτητο κράτος.
   http://youtu.be/h-IICOi5t1M
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.