Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ! Γνωρίζουν επακριβώς πόσοι εισβολείς διαμένουν εν Ελλάδι ! Αλλά, επιθυμούν, όπως μη ... γνωρίζωμεν ημείς, ο Λαός της ... καταραμένης Χώρας, ως θα έλεγεν και ο ... εγκέφαλος της οικογενείας ... σκατανδρέου ...

ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
«Δεν γνωρίζουμε πόσοι ζουν 
στην Ελλάδα» !
   Την πλήρη άγνοια του κράτους για τον αριθμό των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται σήμερα στην χώρα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χ. Αθανασίου απατώντας σε ερώτηση της βουλευτού των ΑΝΕΛ Ε. Κουντουρά.
   Ο αναπληρωτής υπουργός δίνοντας στοιχεία για το μέγεθος του συνολικού μεταναστευτικού πληθυσμού στη χώρα, διευκρίνισε ότι ο ακριβής αριθμός των υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα ανέρχεται σε 537.237.
   Όσο για τους παράνομα διαμένοντες ο κ. Αθανασίου επισήμανε πως το μόνο διαθέσιμο στοιχείο είναι ο αριθμός των παρανόμως εισελθόντων αλλοδαπών που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα μετά το 2008 μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο αριθμός των συλληφθέντων αλλοδαπών από το 2008 και μέχρι το 2012 ανέρχεται σε 577.900 άτομα. Είναι, δηλαδή, περίπου ίσος με τον αριθμό των νομίμως διαμενόντων.
   Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών  «οποιαδήποτε άλλη απόπειρα προσδιορισμού του αριθμού του: των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα είναι εντελώς παρακινδυνευμένη»
Δηλαδή ο μοναδικός αριθμός αφορά από το 2008 και μετά ενώ πριν το 2008 ουδείς πάλι γνωρίζει πόσοι εξακολουθούν να βρίσκονται παράνομα στη χώρα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.