Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δεν σας θέλωμεν ! Βρέ, επιμονή οι κρυπτο-σίναι ... και το "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ...

*************************************************
   Υπό τον άνωθεν, λοιπόν, τίτλον εδημοσιεύθη κείμενον εις το γνωστόν έντυπον της ... προοδευτικιάς και ... καλής μασωνίας περί του καλού ... βουδισμού και της ... απαραιτήτου, ως προς ... ημάς τους Έλληνας, ... στούπας ...
   Κρίνω απαραίτητον την αντιγραφήν εξ υπαρχής του κειμένου, αντί της αναδημοσιεύσεως φωτοτυπίας του, ως και τον σχολιασμόν υπ' εμού του κειμένου φράσιν προς φράσιν και ουχί εις το τέλος, ήτοι κατόπιν παραθέσεως ολοκλήρου του κειμένου. Και ιδού το κείμενον :

   Στις 23 του Αυγούστου 2010, έγιναν στην Ορεινή Κορινθία (που ακριβώς ; ... Αποτελεί ... μυστικόν ; ...) τα εγκαίνια της βουδιστικής στούπας, όπου παραβρέθηκαν μέλη των τοπικών Αρχών (γιατί να το πιστεύσωμεν, αφού δεν παραθέτεις ονόματα και αξιώματα ; ...) και φυσικά πολλοί βουδιστές (πόσοι περίπου ; Επειδή ... πολλοί είναι και οι ... 10.000 ... Από τις υπόλοιπες, όμως, φωτογραφίες του κειμένου φαίνεται, πως δια του "πολλοί" εννοείς ... 50 με 100 άτομα ...) από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (ώστε και από τους 50-100 αρκετοί ήλθον εκ του εξωτερικού ...).
   Αντίστοιχα μνημεία ανεγείρονται αρκετά σήμερα στην Ευρώπη (πόσα και που ακριβώς ; ... Αλλέως πως ... παραμύθια της ... χαλιμάς ... Τέλος, ακόμη και άν αποτελεί αλήθειαν, ... νομιμοποιεί την πράξιν σας ; ... Τι ενδιαφέρει, εάν κτίζεται και τι εις τας ... Ευρώπας ; ...), και προορίζονται-σύμφωνα με τις βουδιστικές δοξασίες-να "ενισχύσουν το καλό" και να αποτελούν κυματοθραύστη του κακού (αυτό το ... νοιώσαμε ! Από τις 23-8-2010 και κατόπιν μόνον ... καλά συμβαίνουν εν Ελλάδι και το ... κακό ... κυματοθραύστηκε ... Αλήθεια, γιατί δεν ενισχύετε το ... καλό εις την ... σίναν ; ... Πλημύρες, θύελλες, νέφη σκόνης, παιδικές τροφές με δηλητήρια, ιατροί μαιευτήρες που ... τρώνε τα ... νεογέννητα ... "Δεν μας τα λέτε καλά" ...). Μάλιστα, όπως έχει λεχθεί στο παρελθόν, η συγκεκριμένη στούπα έχει αποστολή (ώστε εκάστη στούπα έχει και άλλην ... αποστολήν ; ... Περί τεμένους γνωστής θρησκείας πρόκειται ή περί ... γιάφκας ; ...), μεταξύ άλλων (τόσον ... αποτελεσματική εστί η εν λόγω ... στούπα ; ... και ποίαι αι ... άλλαι αποστολαί ; ...), να εμποδίσει την περαιτέρω εξάπλωση του φονταμενταλιστικού τμήματος του Ισλάμ στην Ευρώπη ! (ρέ, μας δουλεύετε ; ... Εμποδίσατε την εξάπλωσίν του εις την ... αυλήν της Ινδίας (πακιστάν-μπαγκλαντές) και τώρα ήρθατε και εις την Ελλάδαν ; ... Αφού ανεγείρονται αρκετές στούπες στην Ευρώπη, γιατί δεν εμποδίζετε απο 'κεί την εξάπλωσι του ισλαμισμού στην Ευρώπη ; ...)  Παράλληλα όμως, όλα προβάλλονται και σαν τουριστική ατραξιόν (ώστε, αναγνωρίζετε, ότι αποτελείτε ... φολκλόρ ; ...) και είναι μάλλον κάτω από την επίδραση αυτού του πνεύματος που οι εκάστοτε τοπικές Αρχές παραχωρούν τις άδειες για την ανέγερσή τους ... (μόλον ότι ώφειλον, ως ... Χριστιανοί, όπως μη δίδωσιν τοιαύτας αδείας ...).
   Το μνημείο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (υπό ποίου ... τεχνικού γαρφείου, άρα γε ; ... ), σύμφωνα με τις λεπτομερείς προδιαγραφές της βουδιστικής παράδοσης. Έχει ύψος 7.14 μέτρα και αποτελείται από προκατασκευασμένα μέρη πολωνικού (γιατί πολωνικού ; ... Ήλθε έτοιμος προς εγκατάστασιν, ώστε να μην κινητοποιήση τους αντιδρώντες ; ...) γρανίτη, ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών (επί τόσα έτη ελπίζετε, ότι θα κυριαρχίση η ... σκούπα, συγνώμην στούπα ; ...) ! Η βάση του είναι τσιμεντένια και έχει επενδυθεί με πλάκες γρανίτη ενώ το υπόλοιπο κτίσμα από τη μέση και πάνω το αποτελούν συμπαγείς γρανιτένιοι όγκοι σμιλευμένοι με ακρίβεια στο συγκεκριμένο σχήμα, οι οποίοι ήρθαν έτοιμοι στην Ελλάδα (ώστε, ... μπαμ μπούμ η δουλειά ...) και τοποθετήθηκαν στη θέση τους με τη βοήθεια μεγάλων γερανών. 
    Κάθε τέτοιο μνημείο περιέχει βουδιστικά ιερά αντικείμενα και είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ μέχρι πρόσφατα οι στούπες περιείχαν και ένα αντίγραφο της βουδιστικής ιερής γραφής-του Καγκιούρ-που αποτελείται από πολλούς ογκώδεις τόμους, στην στούπα της Κορινθίας τοποθετήκαν ... CD με τα κείμενα του Καγκιούρ αντί παραδοσιακά βιβλία (ώστε, εάν ξανακαούν τα ιερά κείμενα από τους αντιδρώντες εις τας στούπας, απλώς θα ... χάσετε ένα σιντί, το οποίο και εύκολα θα αντικαταστήσετε ; ...)!
   Η ελληνική στούπα βρίσκεται στο βουνό Μαυρο-βούνι  (σε ... καλή τοποθεσία ... Υφίσταται εκεί είσοδος-έξοδος προς τα ... Τάρταρα ; ...) της ορεινής Κορινθίας, πάνω από το χωριό Γελίνι και σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Για την κατασκευή της απαιτήθηκαν ειδικές άδειες όχι μόνο από τους τεχνικούς φορείς αλλά και από το Υπουργείο Θρησκευμάτων 

Οι Έλληνες και οι στούπες
   Όσο και να ακούγεται παράδοξο, οι Έλληνες έχουν σχέση με αυτά τα βουδιστικά μνημεία, που ανάγεται πολλούς αιώνες πίσω ! Κατ' αρχάς, η ίδια η λέξη "στούπα" έχει κοινή ρίζα με την ελληνική "στύπος" που σημαίνει εξόγκωμα (γης). Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν ότι η καταγωγή της λέξης είναι ελληνική και πέρασε στους Ινδούς από τους Μακεδόνες του Αλέξανδρου. Σημειώστε ότι και σήμερα υπάρχει στην περιοχή της Μάνης χωριό που ονομάζεται Στούπα (οπότε, ... ζήτω οι ... στούπες ; ...) λόγω του χαρακτηριστικού λόφου που δεσπόζει στην όλη τοποθεσία !
   Οι Έλληνες εξάλλου είναι οι πρώτοι αρχιτέκτονες τέτοιων μνημείων. Πιο γνωστός, είναι ο δημιουργός της στούπας του ηγεμόνα Κονίσκα στα Τάξιλα (στο σημερινό Πακιστάν), ο μηχανικός Αγεσίλας (Αγησίλαος) ο οποίος μάλιστα έχει διατηρήσει την δωρική εκδοχή του ονόματός του. Το συγκεκριμένο μνημείο έχει χρονολογηθεί γύρω στο 150 μ. Χ. και παρουσιάζει εξαιρετικές ομοιότητες με την στούπα της Κορινθίας.
   Η στούπα στο Μαυροβούνι της Κορινθίας είναι βέβαια μοναδική στην Ελλάδα και όπως είναι φυσικό η παρουσία της αποτελεί αιτία για πολλά ερωτήματα και προβληματισμούς : Μπορούν να συμβιώσουν οι "ενέργειες" της στούπας με την επιχώρια Ορθόδοξη παράδοση ; Πόσο την αλλοτριώνουν και πόσο αποπροσανατολίζουν τους σημερινούς Έλληνες ; Από την άλλη, μπορούν οι άνθρωποι των σημερινών κοινωνιών να απαιτούν την "μόνωση" και την "καθαρότητα" που επικρατούσε λ.χ. στην Ελλάδα του 1950, (σωστά, δεν μπορούν ! Ά, ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ποντιακή που θα ... μπορέσετε ... ) όταν σήμερα κάθε είδους όρια έχουν πλέον πέσει
   Σε κάθε περίπτωση είναι φανερή η ανάγκη ενημέρωσης και εγρήγορσης (ώστε, τώρα "πάει περίπατο" η ... μη εξάπλωσις του ισλαμισμού και ομολογείτε την αλήθειαν : προσηλυτισμός ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !)  του σύγχρονου πολίτη, ώστε να ξέρει όσο το δυνατόν καλύτερα που και γιατί πιστεύει,(ευτυχώς που υπάρχετε εσείς, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Αλλέως πως δεν θα γνώριζε ο σύγχρονος Πολίτης, εις τι ... πιστεύει ... Δηλαδή πρόβλημά σας και στόχος σας ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !) έτσι ώστε να κάνει συνειδητά τις επιλογές του (εν ώ τώρα τις κάνει ασυνείδητα ; ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !), απαλλαγμένος από άστοχους συγκρητισμούς και παρωχημένες γενικεύσεις (Άντε γαμηθήτε, μασωνικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !).-   

  
   Αρχαίος Η εν λόγω ... στούπα, ως θα ενθυμούνται καλώς οι εν Ελλάδι ... βουδισταί, εκτίσθη και παλαιώτερον εις τον Νομόν Κορίνθου, αλλά ... κατεστράφη ... υπ' αγνώστων, δια εμπρησμού. Η εν λόγω ΕΠΙΜΟΝΗ των βουδιστών (γιατί να μην κτίσουν την στούπα τους π.χ. εις τα Γρεβενά ;) εδράζεται επί ... βαθυτέρων αιτίων ! Δεν γνωρίζω, εάν τα ... βαθύτερα ταύτα αίτια φθάνουν έως τα ... Τάρταρα, όπου εφυλακίσθησαν και όντα ύψους έως και ... 7,14 μέτρα ... Όμως, γνωρίζω, ότι και ο ... γενάρχης των σινών, ο ... σίνης ο Πιτυοκάμπτης, είχεν την ιδίαν επιμονήν. Άς είδωμεν την αιτίαν :
   " ... Στις Κεγχρεές, κοντά στον Ισθμό, έμενε ο Σίνης, γιος του Ποσειδώνα. Το όνομά του Πιτυοκάμπτης το χρωστούσε στη συνήθειά του να σκοτώνει τους περαστικούς μ' αυτό τον τρόπο : Λύγιζε τις κορφές από δύο μεγάλα πεύκα και όποιον νικούσε τον έδενε επάνω τους. έπειτα άφηνε τα δέντρα ελεύθερα, και αυτά, καθώς γύριζαν με ορμή στη θέση τους, ξέσκιζαν το θύμα. Ο Θησέας κατόρθωσε να σκοτώσει τον Σίνη με τον ίδιο τρόπο. Ο Σίνης ..."(ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, Θησεύς).   
   Την ιδίαν μέθοδον εξοντώσεως των αντιπάλων του εφήρμοσεν ο Σίνης ο Πιτυοκάμπτης, ως εκείνος εδήλωσεν προς εμέ, και εναντίον των Πατριωτών, αρχικώς, και, κυρίως, εναντίον των κομμουνιστών, διαρκούντος του Συμμοριτοπολέμου, ως ... Τριαντάφυλλος Οικονομίδης (εκ των Φαρσάλων) ή Ζ9, ως τον είχον ωνομάσει αι ... Συμμαχικαί Δυνάμεις Μέσης Ανατολής ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.