Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ρέ ... ισραηλο-fence ! Ακόμη ... κύριο τον προσφωνείτε ; ... "Κύριος" αυτό το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ; ... Από πολλών ετών κυκλοφορεί το σχέδιο των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων περί ιδρύσεως ... κράτους "Μακεδονίας-Αιγαίου" ! Γιατί να μην το προπαγανδίσει επισήμως, το εν λόγω ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ; ... Δεν είχεν προπαγανδίσει, εκ του Καζακστάν, και το κράτος ... "Troica-Greece" ; ... Αναμένω, να είδω, το πότε θα τον αποκαλέσετε, απλώς, ΠΡΟΔΟΤΗΝ !

Τι είναι αυτό πάλι κ. Παπανδρέου ;
   Ο Παπανδρέου θα συμμετάσχει από 28-02 / 03-03 στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα συνέδριο νέων στελεχών επιχειρήσεων -Young Presidents’ Organization- (κάτω των 45 ετών. Τώρα το τι θα διδάξει ο 61χρονος, ένας θεός το ξέρει).
   Στον πίνακα γεωγραφικής κατανομής των στελεχών από την Ευρώπη, φαίνεται ότι θα συμμετέχουν δύο στελέχη από την περιοχή με το περίεργο όνομα "Aegean-Macedonia". (Προσοχή στην παύλα, είναι το μοναδικό σημείο που αναγράφεται έτσι. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς εννοεί. Π.χ. υπάρχει και το "Alps & Around" που όμως δεν έχει παύλα). Αυτά τα περίεργα βέβαια, είναι πολύ ψιλά γράμματα, για την υψηλή πολιτική (high politics) του Παπανδρέου.
   tip : Ο Παπανδρέου, ως τι θα συμμετάσχει εκεί; Ως "Aegean"; Ως "Macedonian"; Ως "Aegean-Macedonian"; Γιατί δεν λένε απλά Greece, εάν έτσι ισχύει;
   taxalia
   Τμήμα Ειδήσεων Defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.