Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ά, όχι ! Δεν πρόκειται περί τρομοκρατίας των ... απανταχού ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων ! Απλώς προσπαθούν, να ... απελευθερώσουν την ... Χώραν τους οι ... τσετσένοι, οι βόσνιοι, οι αλβανοί, οι σαουδάραβες, οι λίβυοι, οι ιορδανοί, οι λιβανέζοι και τ' άλλα ισλαμιστικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του Πλανήτου ...

Ισχυρή έκρηξη με δεκάδες νεκρούς 

κοντά στην έδρα του Μπάαθ στη Δαμασκό

Φωτογραφία από το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA: Τα ΜΜΕ της χώρας αποδίδουν την έκρηξη στους αντικαθεστωτικούς
Φωτογραφία από το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA: Τα ΜΜΕ της χώρας αποδίδουν την έκρηξη στους αντικαθεστωτικούς   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Βηρυτός
   Ισχυρότατη έκρηξη συγκλόνισε το μεσημέρι της Πέμπτης το κέντρο της Δαμασκού και αποδίδεται από τα εγχώρια ΜΜΕ στους αντικαθεστωτικούς.
   Η έκρηξη προκάλεσε στήλη καπνού ορατή σε μεγάλο μέρος της πόλης. Τα συριακά ΜΜΕ μιλούν για θύματα ενώ τα τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν σορούς γύρω από το σημείο. 
   Οργανώσεις της αντιπολίτευσης μιλούν για τουλάχιστον 35 νεκρούς από την έκρηξη.
   Σύμφωνα με την ομάδα «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων», όπως αναφέρει το Reuters, οι πρώτες αναφορές υποστήριξαν ότι στόχος ήταν η έδρα του κυβερνώνοντας κόμματος Μπάαθ.
   Στο σημείο της έκρηξης έχουν πάει αρκετά ασθενοφόρα. Η έκρηξη έγινε με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε σημείο ελέγχου ανάμεσα στο κτίριο της ρωσικής πρεσβείας και τα γραφεία του Μπάαθ.
   Η Δαμασκός, με ισχυρότατη την παρουσία των δυνάμεων ασφαλείας, έχει δει σχετικά λιγότερα αιματηρά περιστατικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Συρίας. Ωστόσο, μόλις την Τετάρτη ένας ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε όταν δύο όλμοι χτύπησαν στάδιο στην πρωτεύουσα ενώ την Τρίτη όλμοι είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές σε κυβερνητικό κτίριο.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.