Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αυτά τα 550 δισεκατομμύρια, ώ ερπετοειδές, τα επιστρέψαμε ! Εκείνα, περί των οποίων ... αγωνιάς, ομού μετά των ερπετών ευρώπης και γαμημένων πολιτειών, αφορούν πλέον τους ... τοκογλυφικούς ... τόκους ! Εάν επιμένης, όπως επιστραφούν, στείλε Εκχώρησιν Απαιτήσεως προς τους Δανειστάς και Αναγγελίαν της Εκχωρήσεως εις το Υπουργείον Οικονομικών της ... βλακο-γοτθίας και καθάρισες ! Τέλος, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, "αν βγούμε από το μνημόνιο", τότε ... βγαίνουμε και από την Ευρωζώνη και, πλέον, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΜΕΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΝ ! ... Συνεχίζεις, όμως, να ... εξαπατάς τον Λαόν ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Στουρνάρας σε Τσίπρα  : «Ποιος θα μας δώσει αυτά τα 550 δισεκατομμύρια που έχουμε πάρει
   Ο υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρα απαντώντας στον Α. Τσίπρα στην Βουλή, του ξεφεύγει ότι χρωστάμε 550 δις ευρώ στους δανειστές.
   Τα χρήματα που έχουν δώσει για να καλύψουν τα χρέη των τραπεζών και τα έχουν φορτώσει όλα στον λαό, είναι 550 δις ευρώ. Ετοιμαστείτε λοιπόν σύντομα για νέα μέτρα θανάτου. Και ο Σαμαράς σήμερα είπε ότι δεν θα μειωθεί άλλο ο κατώτατος μισθός.
   Ο Στουρνάρας, λέει επακριβώς προς τον κ. Τσίπρα: «Πείτε μου ποια είναι η πρότασή σας. Πάτε σε ξένες χώρες, ζητάτε, μιλάτε. Πρόταση συγκεκριμένη το τι θα κάνουμε αν βγούμε απ' το Μνημόνιο. Ποιος θα μας δώσει αυτά τα 550 δισεκατομμύρια που έχουμε πάρει
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.