Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το ... ΘΡΑΣΥΝ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΝ κισε απαιτεί, εκείνο το οποίον δεν εφαρμόζεται εις το κράτος "του", ήτοι εις το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ! Το οποίον εψήφισεν νόμους ... ρατσιστικούς εις βάρος των ξένων και αλόφυλλων και εις το οποίον η ... κατοχή αντιτύπου της ... Καινής ΔΙΑ-θήκης επιφέρει ... ποινήν φυλακίσεως 1,5 έτους ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Επιστολή ΚΙΣΕ για το αντιρατσιστικό στον Σαμαρά


   Να κατατεθεί στη Βουλή ο νόμος κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού καλεί, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ).
   «Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας, υπάρχει ανάγκη για την αντιμετώπιση των ακραίων πρακτικών και ιδεολογιών» επισημαίνει.
   Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) καλεί, με νεότερη ανακοίνωσή του, «όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος».
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.