Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δεν τον φοβάσαι, ώ ερπετοειδές, επειδή σου μιλά ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΝΑ ΕΙΔΩ την ... γεναιότηταν εσού ... Μην ελπίζης, όμως, εις την ... τύχην του ... σόϊμπλε ... ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, είτε θέλεις είτε όχι ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

στουρνάρας σε Καμμένο : 

Μη φωνάζεις, δεν σε φοβάμαι

    Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Γιάννη Στουρνάρα και του Πάνου Καμμένου σχετικά με την οικονομία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Βουλή.
    Αρχικά, ο υπουργός Οικονομικών στάθηκε στην σημασία της πολιτικής σταθερότητας αλλά και της κυβερνητικής συνοχής για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Όπως εξήγησε ο κ. Στουρνάρας, αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες μέρες ενώ χαρακτήρισε τις εκλογές πολύ επικίνδυνες για την πορεία της Ελλάδας.
    Μετά από αυτή την αναφορά, υπήρξε έντονη διένεξη μεταξύ του κ. Στουρνάρα και του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Καμμένου.
    Ο κ. Καμμένος ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών εάν υπάρχει θέμα κουρέματος των καταθέσεων σε περίπτωση που χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση μια τράπεζα και εάν η ελληνική κυβέρνηση πλήρωσε τις προηγούμενες μέρες ένα ομόλογο στο 100% της αξίας του.
    Ο κ. Στουρνάρας είπε ότι οι εγγυημένες καταθέσεις είναι απολύτως εξασφαλισμένες και μίλησε για κατάντημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων που προσπαθούν να φοβίσουν τον ελληνικό λαό, ενώ αναφορικά με το θέμα της πληρωμής του ομολόγου απάντησε ότι η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει σύμφωνα με το νόμο τα ομόλογα γιατί αν δεν πλήρωνε η χώρα θα χρεοκοπούσε.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.