Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ρέ, ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε ! Ασφαλώς και ... "Δεν είχες πάρει είδηση για τις παρακολουθήσεις" ... Εσύ, απλώς, ... δημιούργησες την είδησιν, δίδων εις ετέρους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους τα ... στοιχεία των αφελών συνδρομητών του Φέϊσμπουκ ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε !

Ζούκερμπεργκ... στον κόσμο του :
 "Δεν είχαμε πάρει είδηση για τις παρακολουθήσεις"
   Χαρακτηρίζοντας «εξωφρενικά» τα δημοσιεύματα αναφορικά με το απόρρητο πρόγραμμα του Εθνικού Οργανισμού Ασφάλειας των ΗΠΑ και την άμεση πρόσβαση που πιστεύεται ότι είχαν οι Αρχές Ασφαλείας στα συστήματα πολλών μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο και τις επικοινωνίες, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών και την παρακολούθηση Αμερικανών και μη πολιτών, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απευθύνθηκε με προσωπικό μήνυμα μέσω της σελίδας του στο facebook στους χρήστες του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου.
   «To facebook δεν είναι και δεν ήταν ποτέ μέρος οποιουδήποτε προγράμματος, προκειμένου να παρέχει στην αμερικανική ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση άμεση πρόσβαση στους διακομιστές του.
Δεν δεχτήκαμε ποτέ κάποιο αίτημα ή δικαστική εντολή από οποιαδήποτε κυβερνητική υπηρεσία, που να μας ζητά πληροφορίες ή δεδομένα σε μεγάλο όγκο, όπως αυτό που η Verizon (σ.σ. τηλεπικοινωνιακός πάροχος στις ΗΠΑ) φέρεται να έλαβε. Και αν συνέβαινε θα είχαμε αντιδράσει δυναμικά.
   Εμείς δεν είχαμε καν ακούσει για το Prism μέχρι προχθές», υποστήριξε ο δημιουργός του facebook.
«Οταν οι κυβερνήσεις ζητούν από το facebook δεδομένα, εξετάζουμε προσεκτικά κάθε αίτημα για να βεβαιωθούμε ότι ακολουθούνται πάντα οι σωστές διαδικασίες και όλοι οι ισχύοντες νόμοι και μόνο τότε παρέχουμε τις πληροφορίες, εάν απαιτείται από το νόμο. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πάθος για να κρατήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς», συνέχισε στο μήνυμά του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να νουθετεί όλες τις κυβερνήσεις να ακολουθούν περισσότερο διαφανείς διαδικασίες:
   «Ενθαρρύνουμε όλες τις κυβερνήσεις να είναι πιο διαφανείς σε όλα τα προγράμματα που στοχεύουν στη διατήρηση της δημόσιας ασφαλείας. Είναι ο μόνος τρόπος για την προστασία των ατομικών ελευθεριών και τη δημιουργία μιας ασφαλούς και ελεύθερης κοινωνίας, που όλοι θέλουμε μακροπρόθεσμα».
   Πάντως, τα περισσότερα από τα δεκάδες σχόλια που αναρτήθηκαν κάτω από το μήνυμα Ζούκερμπεργκ είναι ειρωνικά. Κάποιοι, μάλιστα, εντόπισαν σαφείς ομοιότητες στη διατύπωση των λεγομένων του με αντίστοιχες δηλώσεις και ανακοινώσεις κορυφαίων στελεχών άλλων εταιρειών, που επίσης εμπλέκονται στη λειτουργία του απόρρητου προγράμματος με την ονομασία Prism.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.