Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΨΕΥΤΗ "εξημερωμένε πίθηκα" των ταρτάρων ! Έως και τις ... σκέψεις των Ανθρώπων παρακολουθείτε, δια ... ειδικών μεταλικών διατάξεων, τας οποίας τοποθετήσατε εις ... Εθνικάς Οδούς και εις ... πολυσύχναστα σημεία εντός των Πόλεων ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ομπάμα : "Δεν παρακολουθούνται 

οι κλήσεις σας"

   Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπαράκ ομπάμα επανέλαβε σήμερα ότι τα προγράμματα παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν εγκριθεί από το Κογκρέσο και διαβεβαίωσε τους Αμερικανούς πολίτες ότι "κανείς δεν ακούει" τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους.Παρεμβαίνοντας για δεύτερη φορά αφότου ο Τύπος αποκάλυψε την υπόθεση, ο Ομπάμα έκρινε απολύτως αναγκαίο να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός μεταξύ της ασφάλειας και της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς η χώρα εξακολουθεί να απειλείται από επιθέσεις.
   Ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνιας, προασπίστηκε τα κυβερνητικά προγράμματα για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των Αμερικανών στο τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο, επιμένοντας ότι συνοδεύονται από εγγυήσεις για την προστασία των πολιτών από καταχρήσεις.
   "Κανείς δεν ακούει τα τηλεφωνήματά σας. Το πρόγραμμα δεν αφορά αυτό το πράγμα", τόνισε.
   Η εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ αποκάλυψε την Πέμπτη ότι οι ομοσπονδιακές αρχές παρακολουθούν τους διακομιστές πολλών μεγάλων εταιρειών, όπως των Google, Apple και Facebook, με σκοπό να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα αρχεία που θα επιτρέπουν στους αναλυτές να εντοπίζουν τις κινήσεις και τις επαφές των προσώπων που τους ενδιαφέρουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.