Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Απλοί λογισμοί περί της φιλοτραπεζικής=φιλο-εβραϊκής ... Πολιτικής των Κυβερνήσεων "μας" ...

17/6/13 απαιτούμε διαγραφή όλων των δανείων ! 

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ !

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ !
    Παραθέτω μια σειρά  από δημοσιεύσεις των τελευταίων ετών που αποδεικνύουν ότι:

  • Για το υπέρογκο χρέος της χώρας ευθύνονται οι τράπεζες ! Το κράτος δανείστηκε τεράστια ποσά τα οποία χάρισε στης τράπεζες (για την ακρίβεια μπήκε εγγυητής των δανείων των Ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ τα οποία ανέρχονται σε 233 δις. τα τελευταία 4 χρόνια ! )
    Ο συλλογισμός είναι απλός ! Μπήκαμε στο μνημόνιο και υποβαλλόμαστε σε άγρια φοροεπιδρομή λόγω του μεγάλου μας ελλείμματος. => Το έλλειμμα αυξήθηκε λόγω της αύξησης του χρέους=> Το χρέος αυξήθηκε λόγω της αύξησης του δημόσιου δανεισμού => Ο δημόσιος δανεισμός αυξήθηκε για να σωθούν οι τράπεζες! => Τα δεινά που περνάει ο Ελληνικός λαός οφείλονται στην ”φιλοτραπεζική”  πολιτική των κυβερνήσεών μας.
    Η αδυναμία των πολιτών να αποπληρώσουν τα δάνειά τους οφείλεται στην μείωση του εισοδήματός τους.=> Το εισόδημά τους μειώθηκε εξαιτίας της αύξησης της φορολογίας. => Η φορολογία αυξήθηκε για να κατορθώσει το κράτος να εξυπηρετήσει το αυξημένο χρέος.=> Το χρέος αυξήθηκε (όπως προείπαμε) εξαιτίας των τραπεζών. =>
    Οι πολίτες μέσω των φόρων τους εξυπηρετούν τα δάνεια των τραπεζών ! Την ίδια ώρα οι τράπεζες τους ζητάν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους ! Τα δάνεια τα οποία είχαν λανθασμένα δώσει κατασπαταλώντας τα αποθεματικά τους ! Την κακοδιαχείριση των τραπεζών την πληρώνουν οι πολίτες :
α) Μέσω της φορολογίας !
β) Μέσω της γενικότερης διάλυσης της οικονομίας !
    ”Συνολικά 113 δις χρωστούν οι έλληνες σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια που έλαβαν κατά την περίοδο της εφαρμογής της πολιτικής του «φτηνού» χρήματος από τις τράπεζες.”
    Και πληρώνουν ; 233 δις !!! Για την σωτηρία των τραπεζών ! Συνεπώς είναι ολοφάνερο ποιός χρωστάει σε ποιόν !!! Οι τράπεζες χρωστάν στους πολίτες 120 δισ. ευρώ (ΠΗΓΗ) ! Χωρίς να υπολογίσουμε τόκους και αποζημιώσεις για την ζημιά που προκλήθηκε στην οικονομία ! 
    Η απαίτησή μας είναι δίκαιη !  
    Πρέπει να μπεί ένα τέλος σε αυτή την κοροϊδία ! Σε αυτή την καταστροφική απάτη !
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.