Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

"Κάθε πράγμα στον καιρό του κι' ο κολιός τον Αύγουστο" ...

Με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε ...

   Φαίνεται πως ο καιρός τής προφητείας ήρθε. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου τής κατοχικής κυβερνήσεως άρχισε. Το μέγα ζητούμενο είναι να συντομεύσουμε κι άλλο το χρόνο τού οριστικού ξεριζώματος τού
κατοχικού καθεστώτος και να πυργώσουμε την Πατρίδα μας από τα δεινά που μας ετοιμάζουν οι βάρβαροι τού καιρού μας.

    Ρίζα από το κακό που φεύγει πίσω να μην μείνει. Χαμένη ελληνική ζωή να μην μείνει αδικαίωτη. Να τιμωρηθούν σκληρά οι ένοχοι. Και να κινήσουμε αμέσως μετά για την μεγάλη εθνική αντεπίθεση. Η Ελλάς που σώζεται, δυναμώνει και μεγαλώνει. Άλλος δρόμος δεν της πρέπει. Αλλά την τιμωρία των ανθελλήνων την θέλω οπωσδήποτε και ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνω ότι στα ελληνικά σχολεία από τα οποία κάποιοι θέλουν να βγάλουν Ορθοδοξία και Ελληνική Σημαία, κάποιοι λαθρομετανάστες χτυπήσανε ένα ελληνόπουλο του οποίου κινδυνεύει η ζωή !

    Όχι λοιπόν, δεν θα φύγετε δωσίλογοι δίχως να πληρώσετε για τα κρίματά σας. Φεύγει λέει ο ένας συνέταιρος τής κατοχικής συγκυβέρνησης, ο πρόεδρος τής ΔΗΜΑΡ Κουβέλης αλλά σκέφτεται να δίδει την ψήφο του στα νομοσχέδια τής κυβέρνησης προκειμένου να «σωθούμε». Να σωθούν δηλαδή οι «περιούσιοι» τοκογλύφοι και να πουληθεί η Ελλάς στα σκλαβοπάζαρα τής παγκοσμιοποίησης. 
(Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.