Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Που κατήντησεν ο πλανήτης της Ελευθέρας Βουλήσεως ! Να ζητάς συγνώμην από τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους, οι οποίοι σου κατέστρεψαν την εργασίαν, επειδή είπες την γνώμην σου "για το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-είδος τους" ! Είδος ... ζώων ...

Ο Τζον Γκαλιάνο 

ζητά δημόσια συγνώμη

   Ο Τζον Γκαλιάνο ζήτησε δημόσια συγνώμη σε τηλεοπτική εκπομπή για τις αντισημιτικές δηλώσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν και που του στοίχισε τελικά τη θέση του στον οίκο Ντιόρ.
   Ο 50χρονος σχεδιαστής ο οποίος είχε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον κορυφαίο οίκο μόδας του Κριαστιάν Ντιόρ, είχε απολυθεί μετά τη φραστική επίθεση που έκανε μέσα σε καφετερια εβραϊκής συνοικίας στο Παρίσι.
   Σύμφωνα με βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, ο Γκαλιάνο φαίνεται να λέει στον ιδιοκτήτη της καφετέριας ότι λατρεύει το Χίτλερ και άνθρωποι σαν κι αυτούς (τους Εβραίους) θα έπρεπε τώρα να είναι νεκροί.
   Ο διάσημος σχεδιαστής είχε συλληφθεί για τις αντισημιτικές του δηλώσεις αλλά τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του λέγοντας ότι είναι έτοιμος να δημιουργήσει, νιώθει καλύτερα και χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.