Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΥΓΕ ! Προς την εν λόγω Βουλευτή του Κοινοβουλίου της Ιρλανδίας ! Μόλον ότι ... Γυνή εστί, ... "φορά παντελόνια" ! ... "Εστόλισεν" ικανοποιητικώς τον ... "εξημερωμένον πίθηκαν" των ταρτάρων ! ...

ΙΡΛΑΝΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
“O οbama είναι υποκριτής 
και εγκληματίας πολέμου"
   Η Ιρλανδή βουλευτής Clare Daly πρώην μέλος του ιρλανδικού σοσιαλιστικού κόμματος (παραιτήθηκε στις 31 Αυγούστου του 2012) και σε ομιλία της στο κοινοβούλιο της χώρας κατά τη διάρκεια της «ώρας του πρωθυπουργού» κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως εγκληματία πολέμου και υποκριτή.
   Σε μια εμπνευσμένη αλλά και θαρραλέα ομιλία της η Daly κατηγόρησε τον Barack Obama για υποκρισία, αλλά και εγκλήματα πολέμου αναφορικά με τη Συρία.
   «Και φυσικά η μεγαλύτερη ειρωνεία όλων είναι η ομιλία που έδωσε στα παιδιά της βορείου Ιρλανδίας μιλώντας για ειρήνη: Όταν είπε αυτοί που επιλέγουν την ειρήνη σας υπόσχομαι πως οι ΗΠΑ θα υποστηρίζουν σε κάθε βήμα. Θα είναι ο ούριος άνεμος στοις πλάτες σας. Και τώρα σας ρωτάω: Αυτό το άτομο είναι ο υποκριτής του αιώνα; Και το λέω αυτό γιατί με βάση κάθε σοβαρή ανάλυση ο άνθρωπος αυτός είναι ένας εγκληματίας πολέμου», είπε μεταξύ άλλων η Clare Daly για να προκαλέσει τις διαμαρτυρίες αλλά και την αμηχανία των υπολοίπων βουλευτών.
   Η ίδια επίσης κατηγόρησε τον Obama ότι δίνει όπλα στους τζιχαντιστές της Συρίας και προκαλεί την καθυστέρηση της έναρξης των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Γενεύη για τη Συρία προκαλώντας το θάνατο πολλών αθώων ανθρώπων.
    Βίντεον : http://youtu.be/QIMucHfUMyg
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.