Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το πλέον ... σιχαμερόν κράτος της Ευρώπης κατήντησεν η υπερήφανος ΕΛΛΑΣ, υπό την διοίκησιν των ΚΡΥΠΤΟ-εβραίων Πολιτικών "μας" ! Θα αποκαταστήσωμεν οι Έλληνες την Τιμήν του Κράτους ημών, συντόμως ! Και θα ΤΙΜΩΡΗΣΩΜΕΝ τας, φανεράς μαι ... μυστικάς, ΣΚΟΥΠΙΔΟ-υπάρξεις, αίτινες συμμετείχαν εις την εν λόγω ... εντροπήν !

"Μαύρη" επιχείρηση της ΜΙΤ στην Αθήνα  

Συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση σε απαγωγή

    Τελικά η υπόθεση του καταζητούμενου στην Τουρκία υπεύθυνου για τη νεολαία του κόμματος DHKP-C, Μπουλούτ Γιαϊλά εξελίσσεται σε νέα υπόθεση Οτσαλάν, καθώς όλες οι τουρκικές εφημερίδες επιβεβαιώνουν την εκδοχή που είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα το defencenet.gr ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ οργάνωσε επιχείρηση απαγωγής του στην Αθήνα !
    Δηλαδή εδώ περιγράφεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ή κάποιοι από την ελληνική πλευρά συμμετείχαν σε απαγωγή ενός ανθρώπου και μάλιστα σε αγαστή συνεργασία με τον εχθρό, δηλαδή την τουρκική ΜΙΤ. Εκτός και αν δεν θεωρούν την τουρκική υπηρεσία ΜΙΤ, ως "εχθρό" οπότε καλό είναι να βγουν και να το πουν στον εληνικό λαό. 
    Στη συνέχεια υπήρξε ισχυρισμός πως, η ελληνική αστυνομία, την ίδια νύχτα, ταξίδεψαν μέχρι τον Έβρο μαζί με δύο συνοδά αυτοκίνητα και στα ελληνοτουρκικά σύνορα παρέδωσαν τον Γιαϊλά στην τουρκική αστυνομία. Ο Γιαϊλά παρελήφθη από την αστυνομία στην συνοικία Καρά Αγατς, κοντά στη συνοριακή είσοδο Παζάρκουλε και μεταφέρθηκε στην Κων/λη, όπου ανακρίθηκε από την Υπηρεσία Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας.
    Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει: «Για τον συγκεκριμένο Τούρκο υπήκοο, καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ίδιος Τούρκος υπήκοος επίσης ουδέποτε κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο».
    Ο συγκεκριμένος απήχθη το βράδυ της Πέμπτης από την οδό Σόλωνος, κοντά στην πλατεία Κάνιγγος.
    Ο πρόσφυγας μόλις είχε αποχωρήσει από κουρδικό εστιατόριο, όταν πέντε άνδρες βγήκαν από ένα αυτοκίνητο που περίμενε ώρα σταματημένο, στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με μαρτυρίες, του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν, και τον έσπρωξαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο, φράζοντάς του το στόμα για να μην ακούγεται.
    (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.