Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ρέ το ... τεράστιο ... γιουσουφάκι του βαγγέλα του αβέρωφ ! Όλο το ... αύριο σκέπτεται ... Το ... σήμερον, προφανώς, ... δεν υφίσταται ...

Αμηχανία στο Μαξίμου 

για τον πόλεμο ΔΝΤ- Κομισιόν


   "Τον πρωθυπουργό δεν τον ενδιαφέρει να κεφαλαιοποιήσει για κομματικό όφελος τα προβλήματα του χθες αλλά να λύσει τα προβλήματα του αύριο" αναφέρει ανώτατη κυβερνητική πηγή σχολιάζοντας την διένεξη που έχει ανακύψει μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ για τα λάθη στο δημοσιονομικό πρόγραμμα για την Ελλάδα.Έκδηλη είναι η αμηχανία στο Μαξίμου για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΔΝΤ και Κομισιόν για το ελληνικό πρόγραμμα.
   Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, αυτό που ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό είναι να λύσει τα προβλήματα του αύριο και όχι να κεφαλαιοποιήσει για κομματικό όφελος τα προβλήματα του χθες.
   Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει λόγο να παρέμβει στην αντιπαράθεση του ΔΝΤ με την ΕΕ, πρόσθετε όμως ότι την κριτική στο πρόγραμμα την έχει κάνει εδώ και χρόνια ο πρωθυπουργός, ο οποίος τώρα δικαιώνεται. Η συζήτηση αυτή όμως, συνέχιζε, μπορεί να έχει οφέλη όχι μόνο για την Ελλάδα -που υπέστη τις συνέπειες- για τις αποφάσεις που θα ληφθούν στο εξής, αλλά για τις υπόλοιπες χώρες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.