Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εάν αφαιρέσωμεν αμοιβήν μάνατζερ, πιθανώς εφορία και λοιπά ... ξύδια, το τελικόν ποσόν ανέρχεται περί τα 2,5 εκ. ευρώ ετησίως ! Τουτέστιν ... 6.850 ευρώ ανά εκάστην ... ημέραν !!! ... ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΠΟΣΟΝ ! Όσον και η ... ετησία κατώτατη αμοιβή (586χ12=7.032) ! Και ουδείς ... διαμαρτύρεται ... Επειδή, Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ τον ... "καλύτερον" ... "ζωο-πολίτην" ...

Από οπαδούς στο Twitter

Απειλές και υποσχέσεις σε Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη


   Ο Βασίλης Σπανούλης είναι «το μήλο της Έριδος» για όλες τις ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο λίγες είναι αυτές που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του που σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρώ ετησίως.
   Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρήκε... τον μπελά του αφού δέχθηκε απειλή από φίλο του Ολυμπιακού σε περίπτωση που ο ηγέτης των Ερυθρολεύκων αποχωρήσει από το Λιμάνι.    
   Την ίδια ώρα, ένας Τούρκος οπαδός τού έταξε την... Κωνσταντινούπολη αν τον πάει στη Γαλατάσαραϊ !
   «Αν κάνεις τον Σπανούλη να φύγει από τον Ολυμπιακό θα πεθάνεις», έγραψε ένας οπαδός στο Twitter με τον Σέρβο μάνατζερ να αναδημοσιεύει (retweet) την απειλή.
   Από την πλευρά του, ο Τούρκος οπαδός της «Γαλατά» του έγραψε: «Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμοι να αλλάξουν την Ισταμπούλ σε Κωνσταντινούπολη αν έρθει ο Βασίλης Σπανούλης. Εντάξει, πες του» !
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.