Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Και γιατί δεν παραιτείσαι, καταγγέλων εν ταυτώ δημοσίως τα εβραϊκά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των Βρυξελλών ; ... Για να μείνης πρωθυπουργίσκος αποικίας ; ... Και κάτωθεν του ... ράϊχεν-μπαχ ; ... ΜΑΛΑΚΑ !

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓOΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ
Παραδέχθηκε τορπιλισμό από Βρυξέλλες και ηπΑ στην "βύθιση" της ΔΕΠΑ ο α.σαμαράς !
   Mια αποικία ή ένα προτεκτοράτο το οποίο άγεται και φέρεται από τις Βρυξέλλες περιέγραψε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, επιβεβαιώνοντας την παρέμβαση και ακύρωση από την πλευρά των Βρυξελλών της αγοράς των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ από τις ρωσικές εταιρείες Gazprom και Sintez.
   Όπως δήλωσε ο ο Α.Σαμαράς "Όλα πήγαιναν καλά στις συνομιλίες μας και στις διαπραγματεύσεις μέχρι πριν λίγες ημέρες με την Gazprom. Τότε συνέβησαν πράγματα πέρα και έξω από εμάς και τις δυνατότητές μας και είχαμε το αποτέλεσμα το χθεσινό".
   Ο ίδιο ο Ζ.Κ.Γιουνκέρ έμεινε άναυδος από την ομολογία Σαμαρά και έσπευσε να τονίσει ότι "Αν είναι έτσι κάποιοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους", αλλά ποιος να αναλάβει και τι; Η τρόϊκα, οι ΗΠΑ; Ποιοι; αυτοί κάνουν την πολιτική που θεωρούν ότι συνάδει με τα εθνικά τους συμφέροντα.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.