Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Προς Αναγνώστην ! 19 (Και ουχί προς τα, λόγω ... ατιμωρησίας, θρασύτατα και προκλητικά ... κοπρόσκυλα-λούστρους της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ευπ) (Μόλον ότι εκτός της ... Προστασίας της ... εβραιο-τράπεζας του εβραιο-σάλλα υφέρπει και ... ενδο-πρακτορικός πόλεμος, ερωτώ : Πράττουν τοιαύτα εξοργιστικά ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ εις βάρος Πολιτών τα ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-πρακτόρια ; ... )

Δίωξη σε πράκτορες της ευπ που συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη [βίντεο]

praktores   Έναν πράκτορα και έναν συνεργάτη της ΕΥΠ εντόπισε η αστυνομική και εισαγγελική έρευνα στην υπόθεση των καταγγελιών ... που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για σχέδιο εξόντωσης, το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει άνθρωπος που συμμετείχε σε αυτό.
  Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του koutipandoras.gr, ο πράκτορας της ΕΥΠ Κ.Α. και ο συνεργαζόμενος με την Υπηρεσία Σ.Κ. ήταν πραγματικά οι άνθρωποι οι οποίοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν το σχέδιο συκοφάντησης, που μέσω πλαστών αποδείξεων εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη ως μισθοδοτούμενο από την ΕΥΠ. Την πλαστογράφηση είχε αναλάβει να κάνει μία γυναίκα, η οποία όμως αποκάλυψε τελικά το σχέδιο στο δημοσιογράφο, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στις αρμόδιες αρχές όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.
  Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η μάρτυρας αποκάλυψε επίσης ότι η ίδια ομάδα είχε οργανώσει επιχείρηση συκοφάντησης της υπαλλήλου της τράπεζας Πειραιώς, Αγγελικής Αγούλου, η οποία είχε καταθέσει στον εισαγγελέα Πεπόνη στοιχεία που αφορούσαν σκάνδαλα της τράπεζας Πειραιώς.
   Σύμφωνα με το σχέδιο η ομάδα των παρακρατικών είχε αναλάβει να τοποθετήσει ναρκωτικά σε καταστήματα της οικογένειας Αγούλου, προκειμένου να καταστεί αναξιόπιστη ως μάρτυρας στην έρευνα που διενεργούσε ο πρώην Οικονομικός εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ για την Τράπεζα Πειραιώς.
   Για το λόγο αυτό, μάλιστα, οι συγκεκριμένοι πράκτορες της ΕΥΠ είχαν μεταβεί στη Ζάκυνθο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση και είχαν θέσει σε στενή παρακολούθηση την Α. Αγούλου.
   Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει η μάρτυρας και μέλος της παρακρατικής ομάδας στο περιοδικό HOT DOC.
   Α΄ΜΕΡΟΣ http://youtu.be/nNaFLUSJkTw
   Β΄ΜΕΡΟΣ http://youtu.be/NNGsjwBWZAE
   Γ΄ΜΕΡΟΣ http://youtu.be/MeNzbng7CM4
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.