Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Ώστε, εις το ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ κρατίδιον, ήτοι εις το ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ, ... επιτρέπεται, να ... διαδηλώνουν εναντίον των λαθρο-μεταναστών εκ της Ασίας και της Αφρικής ! Εάν εγίνετο εν Ελλάδι ... διαδήλωσις κατά των ... ζωωδών και εγκληματικών όντων της Ασίας και της Αφρικής, τι θα ... εγίνετο ; ... Σύμφωνοι ! Αλλά, ως λέγει και η παροιμία ... "Γυρίζει ο τροχός, γαμεί και ο φτωχός" ! ... Αντελήφθητε, ώ ημεδαπά και αλλοδαπά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, το τι πρόκειται, να σας συμβή ; ...


 

  ισραήλ : Οργισμένη διαδήλωση κατά της απόφασης δικαστηρίου που διατάζει την απελευθέρωση 2.000 Αφρικανών μεταναστών. Κραυγές από το πλήθος : «Δεν θέλουμε πολυεθνικό ισραήλ». «Οι νέγροι είναι σκλάβοι. Να πάνε στην Αφρική» (video)


    Ανώτερο δικαστήριο στο Ισραήλ εξέδωσε μια απόφαση στις 16 Σεπτεμβρίου με την οποία ανατρέπει τη νομοθεσία που επιτρέπει την επαόριστον φυλάκιση των αιτούντων άσυλο παράνομων μεταναστών από την Αφρική, η απόφαση αυτή έκανε  εκατοντάδες κατοίκους του τελ αβίβ να βγουν στους δρόμους την επόμενη μέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Κλείνοντας την κυκλοφορία στην είσοδο της αγοράς Ατικ-βά στο νότιο τελ αβίβ για μιάμιση ώρα, οι εβραίοι επέκριναν την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία υπαγορεύει ότι οι 2.000 Αφρικανοί που φυλακίστηκαν στο ισραήλ, βάσει της ακυρωθείσας νομοθεσίας πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι εντός ενενήντα ημερών.

    Κατά τα τελευταία χρόνια, το νότιο τελ αβίβ έχουν εγκατασταθεί περίπου 30.000 μετανάστες από αφρικανικές χώρες, οι περισσότεροι από τους οποίους εισήλθαν στη χώρα με τα πόδια από την έρημο που είναι τα σύνορα του ισραήλ με την Αίγυπτο.

    Το παραπάνω βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο συλλαλητήριο, δίχνει έναν από τους οργανωτές της διαμαρτυρίας να χαρακτηρίζει όλους τους Αφρικανούς «σκλάβους», και το πλήθος να τον ζητωκραυγάζει.

    Ο Michael Ben - Ari (φωτο), πρώην μέλος του κοινοβουλίου του ισραήλ, της κνεσέτ, ζητά να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος για να αποτραπεί η είσοδος σε «δέκα εκατομμύρια Κινέζους, πέντε εκατομμύρια Ινδούς και είκοσι εκατομμύρια Αφρικανούς» οι οποίοι θα μετατρέψουν το ισραήλ από ένα «εβραϊκό κράτος» σε ένα «πολυ - εθνικό κράτος».  
   Μικρά παιδιά φωνάζουν : «Ο λαός απαιτεί την απέλαση των Σουδανών».
   ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.