Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Και το ... ερπετικόν ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ στον ... πόνο του ... "Αφού τελειώσαμε ... ανώδυνα με τα χημικά του Άσσαντ, να τελειώνουμε και με το ... Ιράν" ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ του Πλανήτου !

''Λάθος 
η χαλάρωση της πίεσης στο Ιράν''
   Ως «ιστορικό λάθος» χαρακτήρισε τη χαλάρωση της πίεσης στο Ιράν, όσον αφορά το πυρηνικό του πρόγραμμα, είπε ο πρωθυπουργός του ισραήλ, μπέντζαμιν νετανιάχου. 
   Μιλώντας στο ισραηλινό κοινοβούλιο, ο νετανιάχου σημείωσε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει «λίγο πριν οι διεθνείς κυρώσεις να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα», ενώ προσέθεσε πως «πρέπει να συνεχίσουμε την πίεση».
   Επίσης, ο πρωθυπουργός του ισραήλ έκανε λόγο για «ενίσχυση των αδιάλλακτων στοιχείων» και τελικά του ανώτατου ηγέτη της χώρας, Αγιατολάχ Χαμενεΐ, ο οποίος «θα θεωρηθεί νικητής». 
   Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μία ημέρα πριν οι εκπρόσωποι των πέντε μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και της Γερμανίας συναντηθούν με την ιρανική αντιπροσωπεία στη Γενεύη για το θέμα των πυρηνικών.
   Να σημειωθεί πως ο νέος πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, έχει δεσμευτεί να εργαστεί σκληρά για την οριστική λύση της διαμάχης του Ιράν με τις μεγάλες δυνάμεις σε ό,τι αφορά το θέμα της πυρηνικής ενέργειας.
   Tµήµα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.