Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μασώνοι ... δικασταί-εισαγγελείς-αξιωματικοί αστυ-μουνίας ... βασανίζοντες Πολίτας της Ελλάδος ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !


Κρατούμενη καταγγέλλει 

δικαστές και αξιωματικό της Ασφάλειας

   «Η κοινωνία του σήμερα χωρίζεται σε διάφορες ομάδες και οι ομάδες αυτές διαχωρίζονται ώστε το ευρύ κοινό να αναγνωρίζει με μια λέξη ...περί τίνος πρόκειται αν αναφέρεται σε επαγγέλματα, στο ήθος ενός ανθρώπου, στην οικονομική του κατάσταση κ.λπ.
   Έτσι συναντάμε π.χ. τη λέξη σερβιτόρος, που κατ' ευθείαν μόλις την ακούσεις ξέρεις περί τίνος πρόκειται και μέσα από αυτή τη λέξη μπορείς να αξιολογήσεις την οικονομική κατάσταση του ατόμου. Έτσι είναι και οι λέξεις «φυλακή», «κρατούμενος», «εγκληματίας». Οι άνθρωποι απλά τις ακούν και τις περισσότερες φορές απλά συμπεραίνουν χωρίς να γνωρίζουν.
   Ανήκω κι εγώ λοιπόν σ' αυτές τις λέξεις. Κρατούμαι σε ένα από τα Καταστήματα Κράτησης της χώρας - το αναφέρω με πιο ευπρεπείς όρους, γιατί ακόμη και τώρα λέξεις όπως φυλακή, είναι ταμπού και φέρνουν απέχθεια, τρόμο, φόβο, ρατσισμό και διάφορα άλλα...
  Με το παρακάτω κείμενο θα ήθελα να γνωστοποιήσω το πρόβλημα στη δική μου καταδικαστική απόφαση που απεφάνθη η ελληνική Δικαιοσύνη. Γνωρίζω ότι δεν είμαι η μοναδική περίπτωση που μπορεί να θεωρώ άδικες κάποιες καταστάσεις εντός των ελληνικών δικαστηρίων, ούτε ψάχνω να βρω το δίκιο μου μέσα από εδώ. Απλά τονίζω ότι πολλοί εντός των Καταστημάτων Κράτησης μένουν με πολλά χρόνια στην πλάτη τους και τις περισσότερες φορές αδίκως. Με απλά λόγια, αποσκοπώ στο να γνωστοποιήσω ότι και εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι και όχι πάντα στυγνοί εγκληματίες.
  Θα με ευχαριστούσε αν μετά από αυτό ο κόσμος έδειχνε λίγη κατανόηση, όση χρειάζεται, σ' έναν κόσμο περιθωριακό, για ανθρώπους που μέχρι χθες ήταν γείτονες, φίλοι, εργοδότες... Να ξεκινήσω απλά.
   Με πιάσανε έχοντας στην κατοχή μου 5 κιλά ινδικής κάνναβης. Στο δικαστήριο, που διήρκεσε μόλις μία ώρα, με καταδίκασαν σε ισόβια κάθειρξη. Να τονίσω ότι είχα τα απαραίτητα χαρτιά της τοξικομανίας και οι κατηγορίες μου ήταν: κατοχή, εμπόριο, αγορά κ.λπ. Να αναφέρω επίσης την κωμικοτραγική κατάσταση ότι ακριβώς με την ίδια ποσότητα και τις ίδιες κατηγορίες κρατούμενος καταδικάστηκε σε μόλις 6 έτη κάθειρξη. Ο λόγος;
  Στη δική μου υπόθεση εμπλέκεται διοικητής της Ασφάλειας. Φυσικά στο παρασκήνιο του διοικητή εμπλέκονται και οι αφανείς Αλβανοί, τους οποίους είναι δύσκολο να βρεις, πόσω μάλλον όταν το «αφεντικό» τους είναι άνθρωπος υψηλού κύρους και με τα μέγιστα γαλόνια.
   Ειλικρινά, δεν με πείραξε το ότι με πιάσανε και καταδικάστηκα. Δεν με πείραξε η φυλακή που αντιμετωπίζω. Δεν με πείραξε το ότι πρέπει να πληρώσω για το λάθος που έκανα. Θεωρώ δίκαιο όταν παίζεις με τη φωτιά να πληρώνεις όσο σου αρμόζει, αλλά δεν μπορεί ένα άνθρωπος με την ίδια υπόθεση με μένα, τα ίδια ελαφρυντικά, την ίδια ποσότητα, τις ίδιες κατηγορίες, να αντιμετωπίζει ποινή 6 ετών ή ένας άλλος με 200 κιλά ινδικής κάνναβης να αντιμετωπίζει ποινή 6 ετών. Και στη δική μου περίπτωση, επειδή εμπλέκεται ένας διοικητής, να ακούω ισόβια, σ' ένα δικαστήριο που θα ζήλευε και η καλύτερη κωμωδία. Διότι ο πραγματικός υπαίτιος βγήκε ΑΘΩΟΣ !!! Φυσικό και επόμενο, καθ' ότι προστατευόμενος του διοικητή και ο διοικητής ακόμη πιο ανέγγιχτος από τη θέση του, αφού τα μεγάλα αόρατα κεφάλια τον προστατεύουν με κάθε τρόπο.
   Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάποια δικαστήρια είναι όλα «τακτοποιημένα» από πριν. Μπαίνεις και βλέπεις δίκες 10' και 20' να δικάζουν ζωές ανθρώπων χωρίς καν να σε κοιτάζουν, χωρίς να ξέρουν πώς μοιάζεις. Επικρατεί η γνώμη της εξουσίας και του χρήματος• αν σου λείπει κάτι από τα δύο, είσαι έρμαιο των ορέξεών τους. Σκύβεις το κεφάλι και απλά πληγώνεις τον εγωισμό σου για να μην αντιμετωπίσεις χειρότερες ποινές.
   Δεν νομίζω ότι υπάρχει κρατούμενος που να μη δέχεται αυτό που του καταλογίζουν, αν όντως το έχει κάνει. Πιστεύω απλά ότι το 80% των υποθέσεων έχουν πολύ μεγαλύτερες ποινές απ' όσο τους αρμόζει κι αυτό εις το όνομα του χρήματος της εξουσίας και της αδιαφορίας της Δικαιοσύνης, που μεροληπτούν ώστε όλα αυτά να γίνονται πράξη.
   Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το κείμενο αυτό. Εύχομαι σ' εσάς εκεί έξω να ζείτε όσο πιο ελεύθερα γίνεται και για σας εδώ μέσα να μη χάνετε τις ελπίδες σας για το αύριο. Το αύριο πάντα έρχεται και ποτέ δεν θα μάθεις τι σου ξημερώνει αν δεν το περιμένεις.
Αλεξάνδρα, 24 ετών, από τις Γυναικείες Φυλακές».
   directNEWS.gr πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.