Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Κι' αφού απεμακρύνθησαν οι δύο ... μη ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι, έμεινε ... μόνος του ο ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος ... κοβάλσκι ... Αλί και, τρις, αλί ! ...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Απομάκρυνση υποπτέραρχου 
υπεύθυνου για 450 ICBM !
   Την απόταξη ενός υποπεράρχου δύο αστέρων από την 20η Διοίκηση της αμερικανικής Αεροπορίας ανακοίνωσε σήμερα το Πεντάγωνο εξαιτίας «ανάρμοστης συμπεριφοράς».
    Η είδηση δε θα ήταν ενδεχομένως τόσο σημαντική εάν ο Αμερικανός υποπτέραρχος Michael Carey  δεν ήταν υπεύθυνος για τη επιχειρησιακή ετοιμότητα ούτε λίγο ούτε πολύ 450 πυρηναϊκών βαλλιστρών πυραύλων κατανεμημένους σε τρεις αεροπορικές πτέρυγες. Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της USAF Ταξίαρχος Les Kodlick..
   Η απόφαση ελήφθη από τον επίσης αντιπτέραρχο James Kowalski επικεφαλής της διοίκησης παγκόσμιας κρούσης (Air Force Global Strike Command) η οποία είναι υπεύθυνη για όλα τα πυρηνικά όπλα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μεταφέρονται από στρατηγικά βομβαρδιστικά.
   Η απομάκρυνση του υποπτεράρχου Carey  όμως δεν ήταν η μόνη για τη δύναμη πυρηνικής των ΗΠΑ μέσα στην εβδομάδα. Την Τετάρτη είχε απαλλαγεί των καθηκόντων του ο δεύτερος τη τάξη στην αμερικανική στρατηγική διοίκηση αντιναύαρχος Tim Giardina εξαιτίας προβλημάτων σχετιζόμενα με το τζόγο. Η στρατηγική διοίκηση είναι υπεύθυνη  για όλες τις πυρηνικές δυνάμεις της Αεροπορίας και του Ναυτικού.
   Ο ακριβής λόγος της απομάκρυνσης του Carey από τη διοίκηση των 450 βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων είναι άγνωστος αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα σχετίζεται με συμπεριφορά του σε «αποστολή που του είχε ανατεθεί» η οποία όμως φέρεται να μην είχε σχέση με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των βαλλιστικών πυραύλων.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.