Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

"Φέϊςμπουκ-Τουίτερ-Γκούγκλ-Ίντερνετ-κλπ" αποτελούν ... "Όπλα" συλλογής πληροφοριών του Στρατού των γ.π.Α. και, συνεπώς, των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων των γ.π.Α. ! Συνεπώς εξ ... αρχής δεν υφίστατο ... προστασία των προσωπικών δεδομένων των Χρηστών ... Τώρα, απλώς, το δηλώνουν και επίσημα !


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ !
Η Google θα πουλά 
τα σχόλια των χρηστών

   Τα χνάρια του Facebook φαίνεται πως ακολουθεί η Google, η οποία ενημέρωσε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών της που πρόκειται να αλλάξουν από 11 Νοεμβρίου.
   Μπορεί ο τεχνολογικός κολοσσός να κάνει λόγο για ήσσονος σημασίας ενημερώσεις, ωστόσο σύμφωνα με τους νέους όρους, οι πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, φωτογραφιών και σχολίων, θα χρησιμοποιούνται για λόγους διαφήμισης στο διαδίκτυο.
   Οι νέοι κανόνες θα ισχύουν από τις 11 Νοεμβρίου και με αυτόν τον τρόπο η Google μπορεί να πωλήσει την υποστήριξη των μελών της όσον αφορά προϊόντα ή εκδηλώσεις, στο δίκτυο σε πάνω από δύο εκατομμύρια σάιτ προσφορών.
   Οι επισκέπτες υπολογίζονται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους ενώ τα δεδομένα θα λαμβάνονται από τα σχόλια που δημοσιεύονται στο Google Plus, το κοινωνικό δίκτυο του ομίλου, στο YouTube και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία προσφέρεται από το γίγαντα του διαδικτύου.
   Αποχαιρετήστε τα προσωπικά δεδομένα
   Tµήµa ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.