Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ενδογήϊνους μπορείς, να αντιμετωπίσεις, ώ καραγκιόζη ; ... Επειδή τα ... πράσινα ανθρωπάκια ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ, αλλά ... ενδογήϊνους (ή ... Ταρτάριους) ...

RUSSIA TODAY
Δε μπορούμε ακόμα  
να αντιμετωπίσουμε εξωγήινους !

   Μπορεί πριν μερικούς μήνες ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, να δήλωνε χαριτολογώντας ότι ο πρόεδρος της χώρας έχει στη διάθεσή του απόρρητα έγγραφα για την εξωγήινη δράση στον πλανήτη Γη, όμως, η Ρωσία μάλλον βλέπει πολύ σοβαρά την απειλή από τα… μικρά πράσινα ανθρωπάκια. 
   Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Russia Today, αξιωματούχους του ρωσικού υπουργείου Άμυνας παραδέχθηκε ότι η Ρωσία δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εξωγήινη εισβολή.
   Όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Διαστημικού Κέντρου Δοκιμών «Τίτοφ», Σερφκέι Μπερεζνόι: «Δεν είμαστε για την ώρα έτοιμοι να μπούμε σε μάχη με εξωγήινους πολιτισμούς. Το κέντρο μας δεν έχει αναλάβει ανάλογη αποστολή. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη Γη και κοντά σε αυτή».
   Το Κέντρο Τίτοφ, που ελέγχεται από το υπουργείο Άμυνας, αναλαμβάνει εκτοξεύσεις διαστημικών πυραύλων και βαλλιστικών πυραύλων, βρίσκεται 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας και είναι επανδρωμένο από 1.000 περίπου αξιωματικούς και στρατιώτες.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.