Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Σύμφωνοι, ώ αμερικανικό ... ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΙ, της ... διπλωματίας του ... κώλου ! Αρκεί πριν, να ... μοιραστή, με ίσο τρόπο, τα αποθέματά του εις φυσικόν αέριον το ... ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ κρατίδιον, ήτοι το ... ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ, μετά των ... ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ! Πως σου φαίνεται η σκέψις εμού, ώ ... αμερικανικόν ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ; ... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ εβραϊκό ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! Που είσαι και ... καίνιχ, ήτοι ... βασιλεύς ! Λέγε το ... εβραϊκόν ΣΚΟΥΠΙΔΟ-όνομα εσού, το οποίον ... ήλλαξες, προφανώς, ίνα ... κρύπτεσαι μεταξύ των Ανθρώπων ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετόν ...


ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ηπα : Να μοιραστούν 
με ίσο τρόπο 
τα αποθέματα αερίου

   «Οι φυσικές πηγές του νησιού θα πρέπει να διαμοιραστούν με ίσο τρόπο και από τις δύο κοινότητες», είπε σε συνέντευξή του ο αμερικανός πρέσβης στην Κύπρο, John Koenig, ερωτηθείς για το θέμα  του φυσικού αερίου. 
   Μιλώντας στον τουρκοκυπριακό σταθμό "Μπαϊράκ",ο Koenig δήλωσε πως «ο ρόλος των ηπα στο Κυπριακό είναι να ενθαρρύνουν τις πλευρές να δουν προσεκτικά και να αξιολογήσουν τις ευκαιρίες», προσθέτοντας ότι θα μπορέσουν να είναι υποβοηθητικοί στο θέμα του πώς μπορούν να αλλάξουν τις υφιστάμενες θέσεις για να μπορέσουν να επωφεληθούν οι πλευρές από τα οφέλη που θα γεννήσει η λύση. 
   Επίσης, χαρακτήρισε σημαντικές τις επισκέψεις των δύο διαπραγματευτών σε Άγκυρα και Αθήνα, λέγοντας ότι δεν συμμερίζεται τους ισχυρισμούς ότι οι Τουρκοκύπριοι θα απομονωθούν από τη διαδικασία. 
   «Είναι πρωταγωνιστικός, είπε, ο ρόλος των Τουρκοκυπρίων στη διαδικασία και είναι η μία εκ των δύο κοινοτήτων που θα οικοδομήσουν μια ενωμένη Κύπρο», σημείωσε.
   Ο Αμερικανός διπλωμάτης ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν επιθυμεί οι διαπραγματεύσεις να ξεκινήσουν από το μηδέν. «Ο Αναστασιάδης λέει ότι πρέπει να γίνει καλή προετοιμασία της διαδικασίας. Για την επιτυχία της διαδικασίας η προετοιμασία είναι σημαντική αλλά στα θέματα που υπάρχει διαφορά απόψεων είναι σημαντική να υπάρξει κίνηση και να αρχίσουμε να συζητάμε γρήγορα».  
   Τα πράγματα είναι απλά, ο Αμερικανός πρεσβευτής εξισώνει την νόμιμη κρατική οντότηταμε το Ψευδοκράτος.Αυτό για να ξέρουμε ότι σύντομα θα προταθεί νεο Σχέδιο Ανάν 
   Tµήµα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.