Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

"Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα" ! Όχι, δεν αρκεί το ... ΜΑΛΑΚΑΣ ... Πρέπει, να εφεύρουμε νέον επίθετον ...

Σύμβουλος Ερντογάν : Αν Γινόταν Δημοψήφισμα Οι Έλληνες Θα Έλεγαν Ναι σε Ένωση με την Τουρκία ...    «Η Ελλάδα θα γύριζε με προθυμία το χρόνο πίσω 200 έτη, για να γίνει πάλι μέρος της τουρκικής επικράτειας, αν διοργανώνονταν τώρα ένα δημοψήφισμα μεταξύ των Ελλήνων», τάδε έφη ο  41χρονος  δημοσιογράφος και σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού, Yiğit Bulut, στο «Haberturk».  
   «Εάν σήμερα γινόταν ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα, πάνω από το 51 τοις εκατό των ψηφοφόρων θα ψηφίσουν την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ένταξή τους στην Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουλούτ με ύφος αδιαμφισβήτητο.
   Είναι γνωστός, όμως, για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.
   Τον περασμένο μήνα αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «πραγματικό σοσιαλιστή», προκαλώντας την αντίδραση της κυβέρνησης.
   Εκπρόσωπος του κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- AKP, ο Huseyin Celik, δήλωσε ότι ο Ερντογάν είναι μια συντηρητική και δημοκρατική προσωπικότητα και όχι σοσιαλιστής.
   Μάλιστα, στη διάρκεια των διαδηλώσεων στο  πάρκο Gezi στην Κωνσταντινούπολη, το καλοκαίρι, ο Μπουλούτ είχε προκαλέσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, όταν δήλωσε ότι ξένες δυνάμεις βρίσκονται πίσω από τα γεγονότα και προσπαθούν να εξοντώσουν τον Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.