Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο ... εβραιο-μασώνος ... μπάρμπι, με ... μπάρμπ(α)ι και στην ... cia, επί τω ... Ανθελληνικώ έργον, ήτοι την ... τρομοκράτησιν των Ελλήνων και την ... πτώσιν του φρονήματός των ! Βεβαίως ... εύγε και προς την ... εβραιο-μασωνικήν ... δικαιοσύνην ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΑ : Ο Μ. Βαρβιτσιώτης μαζί με προστατευόμενο μάρτυρα

    Στη σημερινή συνέντευξη τύπου η Χρυσή Αυγή θα βγάλει από
την φαρέτρα της τα όπλα που διαθέτει για να αποκαλύψει την σε βάρος σκευωρία, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται έγκλειστοι οι επικεφαλής του κόμματος.
   Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα της Χ.Α. δημοσιεύει φωτογραφία του υπουργού της Ν.Δ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Χ.Α. Πρόκειται για μία παλαιότερη φωτογραφία από το πάρτι στο Rich της Γλυφάδας. Όπως καταγγέλλει το κόμμα του Ν.Μιχαλολιάκου ο άνθρωπος που ποζάρει (δεξιά της φωτό) είναι έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.
   Η εφημερίδα αναφέρει : «Ο συγκεκριμένος κομπάρσος με εντολές από τα υψηλά κλιμάκια της ΄πιάτσας Συγγρού-και αφού είχε αποστηθίσει το κείμενο του ρόλου του μίλησε για "χρηματοδότες-όπλα-βόμβες" δίνοντας μια ακόμη ριπή λάσπης στον ανεμιστήρια των δελτίων παραπληροφόρησης ...».
   «Αναφορικά με το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου αρκεί ν' αναφερθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 του απαγορεύθηκε η είσοδος στα γραφεία μας για ανάρμοστη συμπεριφορά», καταλήγει η Χ.Α.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.