Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Όταν ήτο ... υπουργός ... Δημοσίας τάξεως εκείνη η ... εβραιό-φατσα του ... εβραιο-πα.θο.κ. ... (ιω)σήφης βαλυράκης, εγκατεστάθη εις το Γραφείον Υπουργού ... ελληνο-αμερικάνος (υποτίθεται) ονόματι ... Λάντης !!! Τι να ήτο, άρα γε ; ... Ελληνο-αμερικάνος ή ... εβραιο-αμερικάνος εξ Ελλάδος ; ... Αλί και, τρις, αλί !

Ο υφυπουργός Εξωτερικών παραβρέθηκε σε συνέδριο του Σόρος στην Ουγγαρία και μίλησε για τις πολιτικές διώξεις που επιβάλουν οι εβραίοι !!!

(Προσέξτε τι γράφει η πινακίδα)
   Μέχρι την Ουγγαρία έφτασε (με έξοδα δικά μας βεβαίως…) ο υφυπουργός Εξωτερικών της κατοχικής κυβέρνησης Κυριάκος Γεροντόπουλος, προκειμένου να δώσει αναφορά στο συνέδριο του Ινστιτούτου «Tom Lantos» (παρακλάδι του Ιδρύματος του Σόρος…) για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και να διατρανώσει τη βούληση του φον Αντωνάκη να υπηρετεί πιστά τα μεγάλα αφεντικά, σε ότι κι αν του ζητήσουν. Ιδού η αναφορά του:
   «Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι εμπράκτως κατά του αντισημιτισμού και κάθε ρατσιστικής πράξης βίας. Στην Ελλάδα, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συνεισφορά της εβραϊκής κοινότητας στην κοινωνική ζωή της χώρας ανά τους αιώνες. Σημειώνω την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στην ομιλία του από τη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, “ποτέ ξανά”, προς όλες τις κατευθύνσεις, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή απέναντι στην αναβίωση του αντισημιτισμού και σε κάθε ρατσιστική ή ξενοφοβική πράξη βίας. Έχει έρθει η στιγμή να εξαλείψουμε μια απειλή που υπονομεύει την ειρήνη και τη δημοκρατία, τα θεμέλια της Ευρώπης τα τελευταία 60 χρόνια».
   Έλληνες, κάτι τέτοιοι «κυβερνάνε» -για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων- την Ελλάδα μας, εκτελώντας πιστά κάθε τους διαταγή! Ως πότε θα τους το επιτρέπουμε; 

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.