Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τόσοι ... Βουλευταί και ουδείς ευρέθη, ίνα είπη προς τον ... ΒΑΡΒΑΡΟ γυφτο-δάκα : ΣΚΑΣΕ, ρέ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ! Εκτός επό τις επιδοτήσεις υφίστανται και αι ... κατανομαί παραγωγής, αίτινες "συνεφωνήθησαν", ότε εσύ ακόμη ΑΚΟΥΓΕΣ τον τσαούσ-έσκου και πίστευες, ότι η ... γυφτο-δακο-ρουμανία αποτελεί το ... κέντρον του Πλανήτου ! ... Και τότε η, μεν ... κουτο-φραγκία ... ζητιάνευε από εμάς ... λιγώτερη παραγωγή ... σταφυλιών και οίνου, η, δε, ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ολλανδία ... ζητιάνευε από εμάς ... λιγώτερη παραγωγή ... γαλακτοκομικών προϊόντων ... ΣΑΛΤΑ ΠΗΔΗΞΟΥ, ΠΟΥΣΤΟ-επίτροπε της ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-κομισιόν, ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ! ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ;
"Δεν μπορείτε 
να ζητιανεύετε συνεχώς"!
   Ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τα θέματα Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Ντατσιάν Τσιόλος κατακεραύνωσε τους Έλληνες βουλευτές, τονίζοντάς τους πως δεν μπορούν μονίμως να ζητιανεύουν και να ζητούν εξαιρέσεις από τον κανόνα.
   Μιλώντας στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, όπου έγινε κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, υπό την προεδρία του αντιπρόεδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, ο κ. Τσιόλος αντέδρασε στις αναφορές βουλευτών για την ανάγκη ιδιαίτερης μέριμνας για την Ελλάδα ενόψει της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αλλά και στις «προειδοποιήσεις» για ακύρωση του μνημονίου.
   «Η Ελλάδα βρισκόταν πάντα στο περιθώριο και ερχόταν πάντα και ζητούσε εξαιρέσεις από τον Κανόνα για να μπορέσει να στηρίξει τη γεωργία της. Τώρα έρχεστε και μου λέτε ότι δεν συμφωνείτε με τη νέα ΚΑΠ. Θέλετε και πάλι ένα ενιαίο μοντέλο, με μια μορφή εκμετάλλευσης, τη μέση εκμετάλλευση και οι υπόλοιπες να είναι αντικείμενο εξαιρέσεων» ανέφερε ο επίτροπος και πρόσθεσε:   
   «Σα να λέμε, περιμένετε και πάλι ανοχή για εσάς. Και πάντοτε να πηγαίνετε στο Συμβούλιο και να ζητιανεύετε από τα άλλα κράτη- μέλη. Να ζητάτε εξαιρέσεις και παρεκκλίσεις, για να μπορέσετε να επιβιώσετε στη γεωργία σας. Αυτό θελήσαμε να αποφύγουμε, να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την προσέγγιση».

   (Το πλήρες κείμενον δημοσιεύεται εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.