Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

θόδωρος πάγκαλος, γιώργος παπανδρέου και Γιώργος Τράγκας, κατόπιν του κάτωθι δημοσιεύματος ο τελευταίος, προέβησαν εις την ... κοινοποίησιν μυστικών του Κράτους, όπερ εστί αδίκημα εις βαθμόν κακουργήματος ! Η Πράξις τεκμαίρεται αμαχήτως ως προς άπαντας ! Τίνος λόγου ένεκεν δεν συλλαμβάνωνται και δεν προσάγωνται εις Δίκην, ώ ... Δικαιοσύνη ; ... Δεν το επιτρέπουν αι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μασωνικαί ΣΚΟΥΠΙΔΟ-στοαί ; ... Ή το εβραϊκό ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ, τοπικό και παγκόσμιο ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !



   Το ως άνω άρθρον δημοσιεύεται εις το τεύχος Δεκεμβρίου 2013 κ. Ι. (κατόπιν Ιησού) του εντύπου υπό τον αγγλο-σαξωνικόν τίτλον CRASH. 
   Εντός του άρθρου ο εν λόγω "δημοσιογράφος", λουλούδι της  ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ευπ και των "μπλέ" κλιμακίων της, επιχειρών την ... ανάλυσιν του θέματος, αναφέρεται εις την υπό του αλβανο-κοσσοβάρικου κτήνους και περιφερομένης σκατο-μηχανής, ήτοι του πάγκαλου, κοινοποίησιν του Κρατικού απορρήτου της παρακολουθήσεως των Πρέσβεων των γαμημένων πολιτειών Αμερικής, αλλά και κοινοποιεί και ο ίδιος ακόμη περισσώτερα στοιχεία ως προς την εν λόγω πρακτικήν της ευπ, δίδων ακόμη περισσώτερα και ακλόνητα επιχειρήματα εις τας γαμημένας πολιτείας Αμερικής, ίνα ... συνεχίσουν την πρακτικήν των, ήτοι της παρακολουθήσεως απάσης της Ηγεσίας της Ελλάδος, ... ατιμωρητί
   Άπαντες οι ως άνω, οιονεί, Κατηγορούμενοι, "παίζουν εν ου παικτοίς", αλλ' ουχί ... αιωνίως ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.