Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Έξυπνον αυτό το ... κράτος : πρώτον ... οργανώνει και υποκινεί τους χαζάρους εβραίους εις ... διαδηλώσεις εναντίον της νομίμου κυβερνήσεως και αύταρ (=κατόπιν) ... ζητά από την νόμιμον κυβέρνησιν, ίνα ... διαπραγματευθή την ... νομιμότητάν της μετά των διαδηλωτών-οργάνων του ... ξένου κράτους ! ... Ούτε ο ... πάν-σατανάς, ήτοι η τρελλή ΓΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ, να το είχε σκεφθή ... Εν τέλει, τίνι δικαιώματι πράττει ταύτα το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κράτος των γαμημένων πολιτειών Αμερικής ; ... Έ, ρε, ... ΠΟΝΤΙΑΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ "που θα πέσει" ...

Οι ηπα ζητούν από την Ουκρανία 
να σταματήσουν οι ταραχές
   Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο ζήτησε σήμερα από την κυβέρνηση της Ουκρανίας να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και έκανε έκκληση να σταματήσουν οι συγκρούσεις μεταξύ της δυνάμεων ασφαλείας και των διαδηλωτών στην πρωτεύουσα.
   «Η πρεσβεία των ΗΠΑ ζητά να σταματήσουν οι βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν σε διαδήλωση περίπου 200.000 ανθρώπων οι οποίο διαμαρτύρονταν για τους νέους νόμους με τους οποίους ενισχύονται οι κυρώσεις σε βάρος των διαδηλωτών.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.