Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Του εν λόγω τι αρμόζει, ίνα του είπης ; ... ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ; ... Κρίμα που δεν έπραξαν το αυτό ... άπαντες οι Έλληνες ; ...

Μ. Λιάπης : «Όλο το χωριό 
πήρε επιδότηση»
   Το πολυτελές σπίτι του πρώην υπουργού, των κυβερνήσεων Μητσοτάκη και Καραμανλή, Μιχάλη Λιάπη, στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας λειτούργησε ως ξενώνας και μάλιστα φιλοξένησε τουρίστες, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο αδερφός του, Μάρκος.
   «Είναι πεντακάθαρο. Έχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε. Έχει αποδεικτικά, παραστατικά. Έχει τα πάντα. Είναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις, άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο. Τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Λιάπης. «Δεν ξέρω τι λένε οι κάτοικοι του χωριού. Δεν έχουν ιδέα. Έχουν περάσει 22 χρόνια» τόνισε.
   Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν τίθεται ηθικό ζήτημα με την υπόθεση του σπιτιού του πρώην υπουργού, μετά τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο υπερπολυτελές τζιπ, ο Μάρκος Λιάπης απάντησε ότι την ίδια πρακτική ακολούθησε όλο το χωριό: «πού έγκειται το ηθικό, για πέστε μου. Για να καταλάβω τι εννοείτε. Γιατί να μην είναι ηθικό και για τους άλλους κατοίκους, γύρω στα 400 άτομα, που έκαναν ακριβώς το ίδιο. Όλο το χωριό αυτό έκανε. Και λειτούργησε το οίκημα σαν μονάδα. Πέθανε κάποια στιγμή ο θείος, και η γιαγιά δεν μπορούσε να το συνεχίσει».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.